32 hetes terhes vagyok. Az orvosi mérések szerint 9 kilót híztam, szerintetek sok így (lent)?
Egyáltalán nem.
Ha nem eszel iszol cukros dolgokat, nasizol folyamatosan, akkor nem lehet gond.
Más ilyenkor már 18 kilónál tart.
10 kiló az általános súlya a babának, víznek, lepénynek, stb. De ez sosem általános. Nekem pl több magzatvizem volt mint az átlag. Az is plusz súly.
Mindig megdöbbenek, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak... Ilyenkor olyan, mintha én egy másik országban élnék.
158 cm-hez 55 kilóról indultam (valójában 50, de a 12. héten mért először a védőnő, mert az orvos azt mondta, ráérek akkor menni).
72 kilóval mentem szülni. Ez 17 kg rögzített hízás, valójában pedig 22, de SENKI nem szólt be miatta. Se orvos, se védőnő.
Egyébként 60 kilóval jöttem ki szülés után.
28 hetes vagyok 10 kilónál tartok,170 centi vagyok és a másidik babám.
Ja,és 53 mal kezdtem !
Az első babámmal kezdősúy szintén 53 kiló volt, 18 at híztam, most is lesz annyi!
Hamar lement,nincs mit adni arra, hogy mi a sok szerintem.Nehéz befolyásolni,mert most nem is eszem annyit ,amennyit a kisfiamnál mégis ugyan úgy gyarapodok.Bár nem latszik úgy a hízás...a dokim kérdezgeti ,hogy hány kilónál tartok.Mindig mondja,hogy legyek óvatos a hízással.Igazából nem nagyon tudom,hogyan kell vigyázni,persze értem én,de terhesen....nem könnyű ezt szabályozni.
Elvileg 12 kiló hízás az ideális.A tesóm alacsonyabb nálam,jobb étvágyú volt akkor is mind a két gyerekével 9 kilót hízott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!