Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesség tünetei? És...

9 hetes terhesség tünetei? És ha elmúlnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kilenc hetes +négy napos terhes vagyok. Egészen a tegnapi napig nagyon rosszul voltam, egész nap émelygés, folyamatos hányinger kínzott. De tegnap is már sokkal jobban éreztem magam, és ma egyáltalán nincs semmi bajom. Érdekesnek tartom, mert az elmúlt hetekben táppénzen voltam, olyan állapotban nem tudtam bemenni dolgozni. Ma meg semmi bajom, eszem - iszom mindent, hányingerem sincs. Most aggódom :( sajnos rossz érzésem van. Orvoshoz csak másfél hét múlva van időpontom. Nem tudom mi tévő legyek. Elképzelhető, hogy egy természetes folyamat, és mondjuk ma épp jól vagyok? Holnap pedig újra rosszul leszek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Köszönöm

2017. júl. 19. 10:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, tenyleg jonnek-mennek a tunetek :) Hajnalban visszatert a hanyingerem :) Ezazzzz
2017. júl. 20. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!