Nem tudom mi lehet most. Terhes vagyok szerintetek?
Április 18 és 26 között volt szexuális kapcsolatom úgy,hogy abból lehetett baba. Május 25 kén megjött de nem olyan volt mint szokott lenni plusz hányinger,émelygés,mellfájdalom,feszülés és a hasam is más lett ott lent. Júniusba egyáltalán nem jött meg és júliusban 3 kán 2 napos barnázás volt és az is elmúlt. A hasam alul kerekedik,nő,a mellem leszakad,pisilni járok,plusz nagy kék erek és kis pirosak jelentek meg a mellemen.elmentem orvoshoz májusban írt fel méhösszehúzót meg vérzés csillapítót de nem szedtem be.Uh nem volt mert nem találta a doki indokoltnak a negatív teszt miatt
azóta nem voltam orvosnál. Most ha van baba,akkor 11 hetes terhes vagyok. Volt egy érzés bennem még pluszba,hogy hirtelen belémnyillalt a felismerés a folyásom miatt,ami átlátszó volt és bőséges hogy terhes vagyok. és amikor egy barátnőmet elkísértem orvoshoz és vártunk akkor azt éreztem,hogy ő itt van terhesen és én is az vagyok. szerintetek mi lehet? elmegyek dokihoz holnap után.
Ennel gyorsabb, ha veszel egy tesztet, aztan mesz dokihoz.
Ha terhesseg van, akkor azert.
Ha nem, akkor meg azert, hogy kivizsgaljanak, mert valami nem oke.
Már 5- ször voltál terhes, nem igaz, hogy nem tudod...
Gáz vagy amúgy nagyon. Beteg. Vagy troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!