Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kínai fogantatási naptár...

Kínai fogantatási naptár valakinek bejött?

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 22:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy csak logika kell a kérdés megválaszolásához. Én még olyan kínai családot nem láttam, ahol kislányt akartak. Ha működne a kínai fogantatási naptár, akkor mindenki megkapta volna az imádott kisfiút. Teljesen véletlen, ha valakinek bejött, amit a naptár jósolt. Egyik kínai haveroméknál lány lett az első gyerek, pedig praktikákat is bevetettek és a naptárt is segítségül hívták. Utána lett fiú, pedig a naptár lányt jósolt. Majdnem abortuszt kért az anya, de meggondolták magukat. Haverom öccse a legértékesebb a családban : sárkány jegyében született fiú. Utána jön haverom : ló jegyében született fiú. Nővérük a nyúl a jegyében született. Őt hazaküldték Kínába, hogy a nagyszülők neveljék. A szülők nem akarták lányra költeni a fizetésüket. Ezt csak azért írtam le, hogy ilyen is van. Nem egy családnál ráadásul.
2017. júl. 18. 10:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Még véletlenül sem. Kétszer is tévedett.
2017. júl. 18. 14:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Valójában nem csak a hímivarsejten múlik a baba neve, hanem a petesejt dönti el, hogy melyik termékenyítheti meg. Tehát oké, azt nem tudhatod, hogy a férfi éppen milyen típusú sejtet juttat beléd, de a petesejt miért ne dönthetné el adott hónapra, hogy most ilyet, vagy olyat enged be.
2017. júl. 19. 11:29
 24/24 anonim ***** válasza:
bocsánat, elírtam, természetesen baba NEME akart lenni nem neve
2017. júl. 19. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!