Kínai fogantatási naptár valakinek bejött?
Fiamnal bejott, lanyomnal nem. Magyarul veletlen hogy bejon-e.
(#15: a pontokkal a valasz hasznossagat merik az oldalon. Aki csak annyit it hogy ot is erdekli, az nyilvanvaloan nem egy hasznos valasz a kerdezonek, szoval ezen ne akadj fent.)
Én sem hittem benne, de utánaszámoltam anyukám esetében, enyémben, barátnőmében, és 10-ből 8-szor bejött... Nekem ez kicsit sok véletlen. :D
Szóval lehet ebben a naptárban valami, de természetesen nem 100%. Inkább csak nagyobb lehet az esély adott hónapban fiúra/lányra.
Senkinek nem jön be, csak mivel 50% esély van mindkét nemre, nyilván van találat.
Azt egy naptár se fogja megmondani, hogy az adott férfinak abban az adagban, ami téged megtermékenyít, az X vagy az Y lesz az életképesebb, ami célba ér.
Fiút mond, de lányunk lesz.
De biztos csak azért, mert hónap végén fogant, a következő hónapra már lányt mond.... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!