Mikor kezdtétek azt érezni, hogy nyom a gyerek?
Figyelt kérdés
Kb egy hete folyamatosan szúr a jobb mellem alatt, ha nem állok vagy fekszem (tehát ülve, ledőlve, ha kicsit szorul a pocak). Szerintem ott van valamije a babának, és az zavar, de normális ez? Nektek volt ilyen? Egyre erősebb lesz, ahogy még nő? 30+42017. júl. 17. 12:28
1/3 anonim válasza:
Előbb és igen, egyre rosszabb lett.
2/3 anonim válasza:
Olyan 32-34 hetes kor körül kezdődött, jobb oldalt nyomtak sokszor a bordám alatt főleg ülve. Aztán nekem hamar leszállt a hasam mindkét babámnál, onnantól "csak" alul nyomtak, amit lehet. Második babámnál volt mikor úgy nyomott valamit, hogy a bal lábammal alig bírtam lépni.
3/3 anonim válasza:
Én még csak 26 hetes vagyok, de már hetek óta itt szúr, ott szúr és tényleg egyre rosszabb. Leginkább ott fáj, ahol te is írtad, jobb mell alatt és a hátam épp ugyanott, ahol elől is. Nekem mindenki azt mondja, hogy ezek a fájdalmak természetesek, de eléggé megnehezítik a mindennapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!