Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Szent János korházba mit...

A Szent János korházba mit kell vinni a babának?

Figyelt kérdés
A korházba miket kell vinni a babának pl.popsikrém,ruha,takaró ezeket en viszem vagy adják?33 hetes kismama
2017. júl. 15. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! En is ott fogok szulni, szinten 33 hetes vagyok :) :)

A honlapjan van letolheto doksi ahol listazzak mit vigyunk, sajnos most nem tudom telorol linkelni, de keress ra. Ha nem talalod, irj privit nyugodtan hogy ne felejtsem el es ha gep ele kerulok atkuldom!

2017. júl. 15. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ megnézem hatha megtalálom ha nem akkor írok.Hogy érzed magad így lassan a vége felé?Első baba?Te már összepakoltál a korházba?
2017. júl. 15. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Koszonom, igazabol jol :) Es Te? Meg nem pakoltam ossze, majd 1-2 het mulva fogok. Van mar egy fiam (7 eves), o 38+3 heten szuletett. Derekam faj neha es mas nincs, szerencsere sem vizesedes, sem egyebek de lekopogom :) Nalad mi a helyzet, keszultok mar a nagy napra? :)
2017. júl. 15. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a fiadhoz!Nekünk első baba lesz kicsit izgulok meg már nagyon várjuk.Szerencsére még elég jól vagyok nekem csak a lábam faj de nem vizesedek inkább sokszor azt érzem hogy pisilnem kell bocsi a kifejezésért:)Még én sem pakoltam össze majd mostanába fogunk meg hát a babaszobat csináljuk meg pakolunk.Első gyermekedet is a Szt Jánosban szülted ha igen milyen volt?Jah igen sikerült a listát megtalálnom köszönöm:)Mèg egy kérdés tena lady-ből tényleg extrát vegyek?
2017. júl. 15. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Koszonom :) Kisfiam a Peterfyben szuletett, akkoriban oda tartozott a dokim. Most mar a Janosban van. Ne izgulj, valoban igaz, hogy a szules kemeny, de amint meglatod a babat minden fajdalom elmult :) En vettem tobb meretet is, eleinteaz extra jol jott, utana mar eleg a kozepes. Valamint az eldobhato bugyi is konnyedseg ha tudsz vegyel! Korhazi napokon nagyon praktikus.

A Janos szuleszetet nemreg ujitottak fel, szep lett, es mindenki kedves :)

2017. júl. 15. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! Esküszöm, hogy nem kötekedésből kérdezem, tényleg nagyon érdekel. Nagyon sokan tesztek fel olyan kérdést, amire a válasz 2 perc alatt megtalálható a google segítségével. Elmondanád, hogy miért nem a kórház honlapján keresed az infót? Miért jobb ide bepötyögni ahelyett, hogy hiteles infót néznél hiteles helyen? Nekem ez annyira fura..
2017. júl. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!