Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik véletlen este teherbe,...

Akik véletlen este teherbe, hogyan?

Figyelt kérdés

Megszakítás, óvszer hiba, fogamzásgátló mellett, véletlen bennetek mentek el stb.. Sokat hallunk nem várt babáról, hogy készülnek a nem várt babák?

Az utolsó mondat csúnyán hangzik,de ne szó szerint értsétek .

2017. júl. 15. 16:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyogyszer mellett lettem terhes, antibiotikumot szedtem mellette.

Nem tudtam bevallom, mert 20 eve nem szedtem elotte antibiotikumot, plusz nogyogyaszati bajaim tomkelege volt ( endometriozis, cisztak , mioma, atjarhatatlan petevezetek ).

2017. júl. 15. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok. Nalunk nem volt gond, 30 felett voltunk es beszeltunk mar gyerekrol, igaz kesobbre :)
2017. júl. 15. 18:34
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
Neked biztonságérzet, a párodnak viszont jó xar lehet mindig kihuzkodni. A tabi azért jó, mert nem kell mellé megszakítás. Reméljük nem talál egy nálad kevésbé hisztérikus nőt, aki ért a fogamzásgátláshoz.
2017. júl. 15. 18:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt menszeszem, sőt a vizsgálatok szerint szinte hormontermelésem sem. Nem az volt a kérdés, hogy lehet-e gyerekem, hanem hogy hosszútávon így lehet-e élni. Orvostól orvosig jártam, azt mind leszögezte, hogy természetes úton baba nem lesz. Ennek ellenére mindig védekeztünk kivéve egy alkalmat. Nah akkor sikerült teherbeesnem. Elvetetni semmiképpen nem akartuk és legalább az is kiderült, hogy ki tudok hordani egy terhességet is és még a hormonháztartásomat is helyre rázta. Szülés óta nincs gondom. Védekezünk és teherbe azóta sem estem.
2017. júl. 15. 18:52
 15/23 A kérdező kommentje:

Neked biztonságérzet, a párodnak viszont jó xar lehet mindig kihuzkodni. A tabi azért jó, mert nem kell mellé megszakítás. Reméljük nem talál egy nálad kevésbé hisztérikus nőt, aki ért a fogamzásgátláshoz.'

Jöttél mert gondok vannak, és le kell vezetni valahol, párom is parás, írtam is, hogy mi vagyunk ilyenek, páromnak nem rossz, hisz ha annyira rossz lenne, nem lenne neki egyértelmű, hogy belém nem megy. Ezt megbeszéltük, és még ő mondta eléggé stabilan, hogy ő jobbnak látná, ha inkább nem,mert nem áll úgy, hogy gyereket tartson el, egyetértettem vele. Te pedig sokra mész azzal, hogy nem vagy annyira hisztérikus, hogy ki akarod vetetni mindig magadból, ha közben ilyen iszonyú kötekedős a természeted.

Köszönöm a válaszokat, mindig kíváncsi voltam, hogyan lettek ezek a véletlen teherbeesések , mert rengeteget hallunk róla

2017. júl. 15. 21:34
 16/23 anonim ***** válasza:

Kilenc évig szedtem fogamzásgátlót. Ebből 7 éve a párommal vagyok együtt,szinte mindig belém élvezett és nem volt problémánk.

Hét hónapja tettem le a tablettát más okból, de gondoltuk akkor jöhet a baba is, amint zöld utat kapunk.

Első 5 hónapban gumival védekeztünk, nem volt gondunk vele egyszer sem.

Most ez a második próbálkozós hónapunk, meglátjuk mi lesz.

Szóval aki nem akar gyereket az tud ellene tenni, ha odafigyel.

2017. júl. 16. 10:25
 17/23 A kérdező kommentje:

Persze, egyetértek utolsó, és akkor még párod benned is ment el.

Kíváncsi leszek hamar összejön-e a baba, mert engem azzal ijesztegetnek , hogy majd nehezen jön a baba utána, és nem értem honnan veszik az összefüggést:)

2017. júl. 16. 10:27
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
15 jól megaszontad drága, nagyon beszóltál, roppant szomorú lettem, fogd fel, h tabi mellé nem kell megszakítás és nekem senki ne mondja, hogy nem jobb beleélvezni, mint kivenni, ugye ezt te se gondolod komolyan. Mellesleg megszakítás mellett is teherbe eshetsz, úgyhogy végképp felesleges, amit csinálsz, semmi értelme.
2017. júl. 16. 12:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen igazából írtam is valahol, megszakítás mellett is esnek teherbe, így ezzel sem védném ki ha hatástalan lenne a bogyó, mégis úgy vagyunk vele, hogy mellé az óvszer kényelmetlen, tehát inkább így
2017. júl. 16. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Igen nekem sem indult meg a peteérés először a tabletta után.

Teljesen leállította a ciklusom a tabletta. Most clostit kaptam és így remélhetőleg van ovum (szerintem van,legalábbis eléggé görcsöltem és tegnap pozitív volt a tesztem is)

Szóval nagyon reménykedem :)

2017. júl. 16. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!