Meddig dolgozhatnék terhesen? (pedagógus)
Tanárként dolgozom.A férjemmel babát tervezünk.Arra lennék kiváncsi hogy meddig dolgozhatnék?
Akivel már volt hasonló ő meddig dolgozott?
Előre is köszi
UI:amúgy angol szakos tanár
Mint egy ötéves... Kit érdekel, látszik-e a hasa egy tanárnak? Az is irreleváns infó, hogy angol szakos vagy.
És addig dolgozol, amíg az orvos azt nem mondja, keresőképtelen vagy.
De ezen agyalj, ha terhes leszel.
Ameddig bírsz/akarsz.
Pedagógus vagyok, 3 gyermekünk van.
Az első kettőnél a kiírt időpont előtt 4 héttel mentem CSED-re (akkor még TGYÁS volt a neve), a harmadiknál nem kezdtem bele az új tanévbe, mert csak pár napról lett volna szó, hisz október elejére voltam kiírva.
Szerintem függ a szülés hónapjától, nem biztos, hogy érdemes egy új tanévet kezdeni, ha csak pár hétről van szó, megkavarja a gyerekeket, bár munkakörtől is függhet. A második gyermekemet okt. végére vártuk, ekkor az iskola kért meg, hogy legyek állandó helyettes abban az egy hónapban (tehát nem kaptam osztályokban órákat, csak az épp aktuális táppénzen levőt helyettesítettem.
8. hónapig végig dolgoztam (óvodapedagógus)
akkor már hatalmas hasam volt, bírtam is volna még, de kedvem nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!