Szoktatok a magzatnak zenet jatszani fullhalgaton?
Figyelt kérdés
Mikortol erdemes? Ilyen altato, nyugtato babazenere gondolok. Megnyugszik tole? Jó ez neki? Nem fel ? Mit tapasztaltotok?honnan tudom h nem tul hangos e?2017. júl. 10. 21:39
1/5 anonim válasza:
Nem, mert sokat alszanak (kell az idegrendszeri éréshez), a magzatvit vezetia hangot, es en is a nyugalmat szeretem. Plusz az anya hangja, a beszéd ritmusa is nekik zene. Az a decibel szerintem pont elég, közvetlen pocakra nem tennék semmit.
2/5 anonim válasza:
Halkan szoktam hangfalon komolyzenét hallgatni. Egyébként akkor amikor alapból fenn van. Pl.kaja utan. Babazenet nem. Az olyan bugyuta nekem.. Azt majd ha kinn lesz es bejon neki.
3/5 anonim válasza:
Sosem csináltam. Inkább én hangfalon hallgattam, főleg olyan zenéket amiket én is szeretek. Nyugodt baba volt a pocakomban és én sem akartam zargatni a hirtelen hangokkal. Lehet épp alszik és akkor rányomom a fejhallgatót? Nem éreztem szükségét. Na meg könnyen hangossá is lehet azt tenni. Nem is gondolnád, hogy milyen hangerőt adhat át egy fejhallgató. Azt hiszed halk, de közben a babát zavarja. Okosan kell csinálni.
Ha mindenképp zenét szeretnél neki, akkor te énekelj, te dúdolj. Így a te hangod lesz fontos neki.
4/5 anonim válasza:
Egyszer kiprobaltam, de olyan szinten elkezdett mozogni, meg kinyomni magat, hogy biztos voltam benne, hogy zavarja. Pedig csak 17 hetes voltam meg.
5/5 anonim válasza:
Ilyen butaságokat honnan lehet begyűjteni? Nekem eszembe se jutott ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!