Ajánlana nekem valaki terhességi csíkokra olyan krémet, olaját, ápolót, bármit ami használ, viszonylag gyorsan beszívódik és nem ragad?
Sima testvajat próbáltam meg volt egy nagyon kis tégelyes bio kakaóvajam. Az rohadt jo cucc csak sajna külföldről kaptam ajándékba még karácsonyra es nem tudtam beszerezni pont azt a fajta illatmenteset sehol. (biztos bioboltban van hasonló csak az is igaz h az sem az a felszivodos fajta meg nem feltétlen szeretek kisetletezni mert sok mindentől hányingerem van egyszerűen nem bírom elviselni a szagat.. Főleg pl edes szabikat, v kókusz ilyesmit.. )
Dm-ben par órája vtam :) sajnálom h nem olvastam a kommentet előbb. Megnézem ha megyek a napokban megint.
Gondoltam erre a bio-oil (vagy ilyesmi a neve) de az horror aron van es ez erre a par hétre mar nem állok neki kivágni ennyi pénzt az ablakon inkabb veszek vmit a babáknak abbol a pénzből. :) köszi mindenkinek
A bio oilt próbáltam. Még másnap reggel is zsírosan izzadtam. Nem szívódik fel gyorsan, hiába hirdetik.
Dm-esből van ilyen shea vajas, annak elég semleges az illata, bár én a cseresznyéset vettem. :)
En vagyok a garnieres én felváltva kentem magam.a garnierrel es a kakaóvajjal. Az nagyon jol felpuhitja a bőrt. Regen a talpamra es lábfejemre kentem szep puha lesz tole es barhova kenheted.:)
Reggel azt használtam este a garniert.
Köszi. A biooil akkor kimarad. En nem veszek annyiért ha ragad is. Sikerült vennem a bioboltban egy kakaovajat meg egy sheavajat az előbb. :) olyan illatom van mint egy muffinnak. (ugy is nézek ki, mint egy nagy pufi muffin..) 500-500ft volt (jo.. Nem nagyok, de akciósak.. Mintha csak ram vartak volna)
Este dove-al kentem magam. Na az nem igazan adta.. Izzadtam tole, mint a lo.. Lehet kipróbálom a masik vajat ma. Köszi. Mindenkinek adtam egy zold kezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!