Ajánlana nekem valaki terhességi csíkokra olyan krémet,
olaját, ápolót, bármit ami használ, viszonylag gyorsan
beszívódik és nem ragad?
Nem a kencetol fugg, hogy kijonnek- e a csikok vagy nem. Kenhetsz ra akarmit.
2017. júl. 9. 10:59
2/16 A kérdező kommentje:
Ok de legalabb igy nem viszket. Ha ez számít.. :) szóval értem en, hogy ez genetika, olvastam en is, de valami?
Szia nekem nem kifejezetten erre valo dolog segitett. Hanem az a testápolo amit evek ota hasznalok. Nem ragad , nagyon gyorsan felszivodik es extrán regenerál+ hidratál.:)
Garnier piros tubusos testápolo Canadai formulával.:) 1600Ft a nagy flakon
2017. júl. 9. 11:22
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Ismerem. Telen szoktam használni (az az illatmentes, ugye?) hnap veszek egy kicsit. Nyáron en annyira rühellem magamat kremezni, hogy max ilyen folyosabb higabb valamiket használok. :) de ha kell kell..
Én víz bázisú Nivea krémet használtam mindkét terhesség alatt. Elsőnél egy csíkom sem volt, a másodiknál sem volt vészes.
2017. júl. 9. 13:04
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy sztetek ha ilyen feher csíkok lettek nekem (inkább a csipomon mint a hasamon) akkor abbol lesz a piros? Anyunak ilyenek vannak meg a nővéremnek is. (bar ok nem ikresek voltak, a nagymamam volt ikerterhes utoljara a csaladban, de sajnos ot mar nem tudom megkerdezni)
Azért bízom benne, h marad ez a feher "gyongyhazfenyes" es nem lesz vörös.
Szia!
Én csak saját tapasztalatom tudom leírni. Elindultak a csíkok, hiába próbáltam ki vagy 10 féle krémet, szépen behálózták az egész hasam.
Idővel, ahogy húzódott vissza a pocak, szülés után telt az idő, halványabbak lettek, illetve össze húzódtak, de már egy életre viselem őket.
2017. júl. 9. 14:12
Elobb voros aztan feher en ugytudom. Vagy egybol feher. Nekem pl egybol feher volt.
Amugy igen arra a garnierre gondoltam.:)
2017. júl. 9. 14:13
9/16 A kérdező kommentje:
Azert ezek jo hirek. Azok a fehérek kicsit sem zavarnanak. A mellemen tinikorom ota vannak. Attól felek, hogy olyan melyvoros végig csikos lesz az egesz hasam. :s azt szeretnem megelőzni ha lehet, csak tenyleg olyan erzetet nyújt ez az olaj (rossmannos) mintha viasszal lennek leontve. Próbáltam testapolokat, doveot, (abbol valami vajas v olajos felet), babát, avonosat (A zabosat.. Talan meg ez volt a legjobb beszivodas tekinteteben). Most babakremet is vettem mar (najo.. A gyerekeknek.. De kipróbáltam) kentem posikremmel, aztan egyik nap zsirossal masik nap vizessel. Na de eddig ez csak a vicc kategória volt a hasnovekedes szempontjából.. Most par hete ugy elkezdtek noni a Törpilláink benn, hogy viszket es szó szerint feszül a borom. :)
Dm balea saját márkás 500 ml-es nagy tégelyes testápolóját használom és elmúlik a viszketés, hamar beszívódik. Ma vettem 600 ft-ért.
2017. júl. 9. 14:40
Kapcsolódó kérdések: