Utrogestan mellett is barnázás?
Sziasztok. 7hetes terhes vagyok, második terhességem, 2016 januárban volt egy vetélésem, amot müszeresen kellett befejezni.
6hetesen elkezdtem vérezni, azonnal ügyelet (mert a dokim szabin van) kaptam utrogestan hüvelykapszulát, baba rendven volt, szivhang is.volt. az előző vetélés miatt 3x2 utrot kell használnom, plusz magnézium, plusz 2x1nospa hogy megszünjenek az összehúzódások. A vérzés elmúlt, de barnázok még mindig. :( Van remény hogy marad a baba? Vissza mennem csak jövő héten kell, azt mondták előbb csak abban az esetben ha erösödil a vérzés vagy görcs jelentkezk.
Nekem a progi mellett is maradt a barnázás sajnos. A vége az lett,hogy majd 10 hetesen elvesztettük a babánkat,bár nekem vérzés nem volt,és a szívműködése se indult be a kicsinek. :(
Nektek van már pulzálás esetleg?
Most olvastam figyelmesebben,hogy van szívhang. Az már jó 😊
Ne idegeskedj az a lényeg,azzal csak ártasz. Első voltam.
Köszönöm, kedves vagy! :)
Ki sem kelek az ágyból, csak wc.re és zuhanyozni.
Táppénzen vagyok!
Szuper :) Drukkolok,hogy minden rendben legyen a továbbiakban is :)
Egyes és kettes válaszoló
Ez szuper hír! :) Én is barnáztam anno utro mellett, valószínűleg egy kis hematóma miatt. Utána kb. csak a szülés után szoktam hozzá, hogy nem kell aggódva lehúznom a bugyim wc-zés előtt, hogy volt-e vérzés...
A dokim még a Rutascorbint ajánlotta. Erősíti az érfalakat. Hajrá, minden rendben lesz! :)
Köszönöm szépen a kedves szavakat! :) Én is szedem a rutascorbint, sokat jót olvastam róla. Igen, ismerős, én is mindig rettegve törlöm magam pisilés után. :/
De nagyon bízom benne hogy másfél éve nem volt szerencsém, de most az lesz. És minden rendben lesz. Két és fél hét múlva kell mennem legközelebb uh-ra, addigra 11hetes leszek. :) azóta barnázás nincs, görcsök, görcsölgetés van, de a dokim megnyugtatott hogy normális, ha nagyon fáj nospat vehetek be. Valószínű a hátrahajló méhem billen át előre, ettől vannak az erősebb görcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!