Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom eldönteni, hogy...

Honnan tudom eldönteni, hogy terhes vagyok vagy csak meghíztam?

Figyelt kérdés
Tüneteim nincsenek és meg is jött már elég sokszor...viszont hiztam 10kg-ot es a hasam úgy néz ki mintha terhes lennék. Mi a különbség??
2017. júl. 7. 23:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
A tíz kiló ráadásul irreálisan sok a 15. hétig. Én semennyit se híztam,és 27hetes vagyok. Van aki csak a terhesség végére hízik ennyit, szóval nyugalom, ennek nem lehet baba aaz oka.
2017. júl. 8. 05:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk menj el orvoshoz!
2017. júl. 8. 06:54
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Anyukámnak 3 gyereke született. Mindhármunk esetében a megfoganás után még 3 hónapig menstruált, tehát már várandós volt, de még megjött neki!

Ez nem egyedi esett, mástól is hallottam már ilyenről. Egy osztálytársam anyukája már nem akart több gyereket, mert idősnek tartotta magát ahhoz. Rendszeresen járt nőgyógyászhoz, az orvos tudta is, hogy nem akart a hölgy még egy gyerkőcöt, mégis besikerült! Az orvos sem vágta, hogy mi a helyzet, mert a hölgy akkor is menstruált, amikor már várandós volt.

Ezért jobb lenne, ha biztosra mennél, menj el egy nagyon jó nőgyógyászhoz és tőle kérdezz.

2017. júl. 8. 07:03
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Ha a teszted negativ,terhességi tüneteid nincsenek és hizol,akkor valószínűleg erős hormon problémáid vannak.

Érdemes lenne egy nőgyógyászt felkeresni,nem pedig várni a csodára meg a nem létező babára

2017. júl. 8. 07:15
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Menj el nőgyógyászhoz. Ez nagyon gáz, hogy külön mondani kell, bocsi.

Különben meg a terhességet az úszógumitól az különbözteti meg, hogy terhességnél a hasad alján a kezdődő dudor kemény, feszes, mintha egy gumilabdát nyeltél volna le vagy egy vízzel teli lufit. A háj ugye nem ilyen, az puha.

2017. júl. 8. 07:45
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
ha 1 hete teszteltél,lehet az még nem mutatta ki,csinálj egyet most és megtudod(4-5 hetesen nem mindig mutatja-ha 10 hete csináltad ennyi idős terhes lehettél)
2017. júl. 8. 07:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de elképesztő mennyire önállótlan vagy. Vegyél még egy tesztet, aztán keresd fel az orvost. Ha terhes vagy akkor azért, ha nem akkor meg azért. Rövid időn belül felcuppant rád 10kg, ez nem normális.
2017. júl. 8. 08:14
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Ha terhes lennél, akkor csak a hasad nő, a súlyod nem!

Legfeljebb 1-3 kilóval mutatna többet a mérleg. Nem 10 kilóval!!

Ez elég sok hízás ahoz, hogy nagy hasad legyen.

2017. júl. 8. 08:33
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha többet eszel, mint azelőtt, akkor nincs mit csodálkozni a hízáson.A hasadra ment a több kiló.Terhességi teszt ismét + orvos.
2017. júl. 8. 08:57
 20/24 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy nem terhesség... kevesen híznak ennyit terhesen 15. hétig... sőt... 20. héttől lódulnak meg inkább a kilók.... Holnap leszek 37 hetes és most tartok csak +10 kilónál. 17. hétig egy dekát nem híztam, pedig sok sütit ettem.

Hidd el, ha terhesen lennél arról tudnál, ilyen butaság ne merüljön fel benne :D Szimplán hasra vagy hízékony, figyelj az étkezésre és nem lesz gond :D

2017. júl. 8. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!