Honnan tudom eldönteni, hogy terhes vagyok vagy csak meghíztam?
Anyukámnak 3 gyereke született. Mindhármunk esetében a megfoganás után még 3 hónapig menstruált, tehát már várandós volt, de még megjött neki!
Ez nem egyedi esett, mástól is hallottam már ilyenről. Egy osztálytársam anyukája már nem akart több gyereket, mert idősnek tartotta magát ahhoz. Rendszeresen járt nőgyógyászhoz, az orvos tudta is, hogy nem akart a hölgy még egy gyerkőcöt, mégis besikerült! Az orvos sem vágta, hogy mi a helyzet, mert a hölgy akkor is menstruált, amikor már várandós volt.
Ezért jobb lenne, ha biztosra mennél, menj el egy nagyon jó nőgyógyászhoz és tőle kérdezz.
Ha a teszted negativ,terhességi tüneteid nincsenek és hizol,akkor valószínűleg erős hormon problémáid vannak.
Érdemes lenne egy nőgyógyászt felkeresni,nem pedig várni a csodára meg a nem létező babára
Menj el nőgyógyászhoz. Ez nagyon gáz, hogy külön mondani kell, bocsi.
Különben meg a terhességet az úszógumitól az különbözteti meg, hogy terhességnél a hasad alján a kezdődő dudor kemény, feszes, mintha egy gumilabdát nyeltél volna le vagy egy vízzel teli lufit. A háj ugye nem ilyen, az puha.
Ha terhes lennél, akkor csak a hasad nő, a súlyod nem!
Legfeljebb 1-3 kilóval mutatna többet a mérleg. Nem 10 kilóval!!
Ez elég sok hízás ahoz, hogy nagy hasad legyen.
Biztos, hogy nem terhesség... kevesen híznak ennyit terhesen 15. hétig... sőt... 20. héttől lódulnak meg inkább a kilók.... Holnap leszek 37 hetes és most tartok csak +10 kilónál. 17. hétig egy dekát nem híztam, pedig sok sütit ettem.
Hidd el, ha terhesen lennél arról tudnál, ilyen butaság ne merüljön fel benne :D Szimplán hasra vagy hízékony, figyelj az étkezésre és nem lesz gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!