Honnan tudom eldönteni, hogy terhes vagyok vagy csak meghíztam?
Vegyél tesztet ! Bár nem túl valószínű , hogy terhes vagy ha nincs semmi tüneted és meg is jön rendesen.
Egyèbkent valószínű olyan típus vagy akinek a has tájékán rakodik le a felesleg. Rajtam is van jo pár kg plusz sajnos de nekem mindenhová rakodott felesleg van pocim erősebb a combom stb :/ :)
Várj még pár hónapig, nehogy csinálj még egy tesztet. Még a végén megkapnád a választ a kérdésedre.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ijesztő, hogy ilyen szellemi szinttel rendelkező emberek legálisan és bármikor szaporodhatnak. :(
Kérdező, ha negatív a teszt és meg is jött, akkor mitől lennél terhes? Mert van hasad? Azért meg lehet különböztetni a babát a zsírtól. 15. héten amúgy is inkább puffadás van, nem terhes has. Plusz eddigre már jelentkeznek elég kemény rosszullétek, amikről te nem számoltál be. Ráadásul orvoshoz is lett volna már alkalmad elmenni.
Ne aggódj már, mikor a vak is látja, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!