A MÁV Kórházban milyen a szülészet?
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítséget! Megnézem a honlapot, és az 1-ső válaszolót szeretném kérni,hogy küldje el priviben az elérhetőségét a dokinak (nagyon köszi:-))))Ha nem férek be hozzá akkor megnézem a többieket is a honlapról. Szerintetek átvesznek 25-26 hetesen?
ÜDv. Livia
Szia!
Én most 27 hetesen mentem át hozzá ;)
Tényleg nagyon kedves, menj bátran!
Nekem is az 1. válaszoló véleménye segített a döntésben úgy két hete ;)
KÖSZÖNÖM:D
ÉN 4 hónapja születem a MÁV-ban, csak csatlakozni tudok az 1. válaszolóhoz, hasonlóak a tapasztalataim azzal a különbséggel, hogy nekem nem császárral végződött. Dr. Gulyás Istvánt én is csak ajánlani tudom, szakmailag és emberileg is, nagyon odafigyel a kismamára, mindent elmond, mi fog történni. Még a szülés utáni napokban is benézett hozzánk, hogy minden rendben van-e.
Szülésznőt nem fogadtunk, hanem annál szültem, aki épp dolgozott (Kunné Irénke). Nagyon aranyos volt ő is, kemény, de tudta a dolgát és akkor nekem éppen az kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!