Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MÁV Kórházban milyen a...

A MÁV Kórházban milyen a szülészet?

Figyelt kérdés
25.hetes vagyok, sajnos úgy érzem dokit kell váltanom és a MÁV kórházra gondoltam (BM.-es hozzátartozóként),mert ugye a Honvédban nincs nőgyógyászat?!Előre is köszönöm a válaszokat. Kit ajánlotok ott?
2008. okt. 17. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 1 hónapja szültem ott, jól felszerelt, modern szülőszobák vannak, 1 ágyasok, káddal, labdával, dönthető ággyal, 24 órás a fájdalomcsillapítás, ott van a műtő is. Nem automatikusan végzik a beavatkozásokat (beöntés, gátmetszés, stb) csak ha szükséges. Velünk egy nagyon kedves szülésznő volt, és amikor kimondta a dokim hogy császár (elakadt a baba feje) akkor pár percen belül a műtőben voltam, és egy nagyon profi csapat volt mellettem és néhány perc múlva már meg is született a kisfiam. Én Gulyás Istvánhoz jártam, maximálisan meg voltam elégedve vele, mind emberileg és szakmailag is. A kórtermek is kulturáltak, 3 ágyasak, saját fürdőszobával, látogató nem jöhet be a szobába, hanem előtte van egy zárt folyosó, oda mehetsz ki. Ha van még kérdésed nyugodtan írj, ha tudok segítek. Üdv
2008. okt. 17. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszi a hasznos választ. Még lenne néhány kérdésem, például,hogy mikor rendel ez az orvos, a kórházba jártál gondozásra hozzá vagy van magán praxisa? Ha nem bánod az ára is érdekelne. Előre is köszönöm!
2008. okt. 17. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
szia. nekem a tesóm mind a 2 gyerköcét ott szülte ő nagyon meg volt elégedve vele,nekem is ő ajánlotta. én a Dr. Banczik Zolánhoz járok és a máv kórház honlapján róla megtalálsz mindent. beírod a keresőbe,h máv kórház és ott lesz egy külön honlap a szülészetről és az orvosokról. magánrendelője a benczúr utcában van és 8000ft.
2008. okt. 17. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az 1. válaszoló vagyok, ő csütörtökön 15-19-ig rendel, a Bajcsy-Zs úton, (ha érdekel elküldöm a pontos címet és elérhetőséget priviben) kulturált környezet és általában nem kell sokat várni. Az ár 6-8000 Ft, attól függ hogy mit csinál (terhesgondozás, ultrahang, CTG...). Azt nem tudom, hogy a kórházban rendel e, nekem egy ismerősöm ajánlotta aki a 2. gyerkőcöt várja nála. Írj ha tudok még segíteni. Üdv
2008. okt. 17. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítséget! Megnézem a honlapot, és az 1-ső válaszolót szeretném kérni,hogy küldje el priviben az elérhetőségét a dokinak (nagyon köszi:-))))Ha nem férek be hozzá akkor megnézem a többieket is a honlapról. Szerintetek átvesznek 25-26 hetesen?

ÜDv. Livia

2008. okt. 18. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most 27 hetesen mentem át hozzá ;)

Tényleg nagyon kedves, menj bátran!

Nekem is az 1. válaszoló véleménye segített a döntésben úgy két hete ;)

KÖSZÖNÖM:D

2008. okt. 18. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az utolsó válaszolónak is üzenem, így ismeretlenül, hogy Örülök, hogy segíthettem, remélem ti is annyira meg lesztek vele elégedve, mint én! Boldog Babavárást kívánok!
2008. okt. 18. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

ÉN 4 hónapja születem a MÁV-ban, csak csatlakozni tudok az 1. válaszolóhoz, hasonlóak a tapasztalataim azzal a különbséggel, hogy nekem nem császárral végződött. Dr. Gulyás Istvánt én is csak ajánlani tudom, szakmailag és emberileg is, nagyon odafigyel a kismamára, mindent elmond, mi fog történni. Még a szülés utáni napokban is benézett hozzánk, hogy minden rendben van-e.

Szülésznőt nem fogadtunk, hanem annál szültem, aki épp dolgozott (Kunné Irénke). Nagyon aranyos volt ő is, kemény, de tudta a dolgát és akkor nekem éppen az kellett.

2008. okt. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!