Megijesztett az orvos a méretek alapján, megnéznétek?
Sziasztok!
Menstruáció szerint ma vagyok 6+1 hetes, ma voltam az első ultrahangon.
Sajnos az orvosom abszolút nem nyugtatott meg..
14 mm-es szabályos petezsák látható, benne sejthető szikhólyag, de embrió nem látható.
Szerinte lehet, hogy megszakítás lesz a vége, persze hozzá tette ne adjam fel a reményt, de teljesen el vagyok keseredve azóta.
Egy hét múlva kontroll, elmondása szerint, ha nem változik, műtét.
Tudna esetleg valaki tapasztalatot mondani nekem, hasonló méretekkel milyen kimenetelű volt a dolog?
Köszönöm szépen!
Miert lenne baj ezzel nem ertem?!
Szerintem hulye az orvosod! Nekem sem volt mèg ilyenkor elo embrio, es van sejtheto szikholyag, tehat lehet h par nap mulva mar lesz szikholyag, ami mar eleve jo jel! Egy het mulva menj vissza, de ne ehhez az orvoshoz!
Ahogy előttem is írták függ a ciklusos hosszától. Pláne, hogy 6+1 az nagyon határeset az embrió meglétét illetően. Mivel embrió gyakorlatilag a 7. hét elejére kell, hogy kialakuljon, mert egy hét eltérés lehet...
35 napos ciklusnál már bőven egy héttel később van minden :)
Én mensi szerint 6+4-nél mentem dokihoz és 6+0 volt a babó 4 mm-es embrió... de már 5 nappal nem várt előtt voltak tüneteim, hiába 16. napon volt pé és 31 napos lett volna a ciklusom. Nálad ha csak 3 nappal kisebb a terhességed bőven lehet, hogy nem látott még semmit. Tényleg nagyon sokat számít az első 7 hétben még egy fél nap is :S
Szabályos petezsák és sejthető szikhólyag még bőven jó jel. főleg, ha 30 körüli ciklusnapokkal rendelkezel.
Minden jót és drukkolok, hogy csak a dokid legyen dilis :)
Köszönöm szépen, "sajnos" pontosan 28 naposak.. Azt mondta az orvos, az lehetséges, hogy sokáig vándorolt, később volt beagyazodas ezáltal kisebb...
Nem tudom mit számít, de a tesztem is kicsit később lett pozitív, mint első terhességemnél.
Én nem pontoztalak le az biztos! Már megszoktam én is a válaszaimnál általában ez van. Ennyi öröm kijár...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt, remélem igazatok lesz!
Ne vedd magadra a lepontozást.. én is azt néztem miért lettél lepontozva... van akinek ez a hobbija, hogy minden kérdésnél lepontozgat... mivel ez ilyen nyilvános ezzel nem kell foglalkozni. Teljesen normális választ adtál szerintem a kérdező is tudja jól meg a normális emberek is :)
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!