Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a baba lett volna? Az...

Ez a baba lett volna? Az előbb feküdtem az ágyon, és pici bökést éreztem a hasamban! Odanéztem, és látható is volt! De ez csak egy volt!

Figyelt kérdés

tegnap este ugyan ezt éreztem,csak akkor nem láttam! nekem nem volt eddig semmi jele a babmozgásnak! a baba volt,vagy csak az ideg ugrált?

19 hetes vagyok

2008. okt. 17. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan Ő volt!Jó érzés,ugye?Mostmár minden nap várhatod a mocorgást!Boldog babavárást!

:)

2008. okt. 17. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor kell már érezgetni a babamozgást ha első babát várod.Nekem úgy van hogy bök egyet,aztán hiába figyelem,semmi.Szerintem játszik velem.:-)Biztos hogy a te babád mozdult meg.Lehet mostantól mindig érezni fogod.

szintén 19 heteske

2008. okt. 17. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy a baba volt!

Még 1-2 hét és folyamatosan napi szinten fogod érezni, egyre erősebben!

32 hetes mam.

2008. okt. 17. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a baba volt! :) Néha látszik egy-egy pillanatra, aztán napokig csak érzed, de nem látod. Aztán erősödnek majd a rúgások is, egyre gyakrabban érzed majd, egyre intenzívebb lesz, és látványosabb.

Csoda klassz élmények ezek! :))

2008. okt. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!