Hogy mosakodtok odalent belül? Hogy tartjátok tisztán magatokat belül?
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Igen tiszta vagyok, de van folyásom, ami a doki szerint teljesen normális, de engem nagyon zavar. :S De akkor hagyom az irrigálást, bár nem szó szerint csináltam csak kézzel zuhanyzás közben. Azt sem szabad? Félek nehogy valami bacit feljutassak a kezemel.
Nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Nekem a dokim azt mondta , hogy intim mosakodógéleket se használjak , nehogy azzal fertőzzek be.
Nekem minden vizsgálatnál nézi a Ph-t is és ha eltérés lenne biztosan ajánlana valamit.
Amíg nincs semmi baj,inkább ne használj semmit a tiszta vízen kívül.Persze azt sem belül csak az ajkak belsejét mosd le.
Gyakorlatilag ezzel a "mosakodással" fertőzöd magad, egyrészt a kezeden lévő bacikkal, másrészt azzal, hogy megfosztod a hüvelyt a normális váladékától, aminek nagy szerepe van a fertőzésekkel szembeni védekezésben.
Nekem is van itthon irrigátorom, kb évente 1x vagy 2x használom, de terhesség alatt soha.
Femifit Lacto+irrigátor. Terhesen csak heti egyszer, max kétszer. A végén meg sehogy, mert el se értem volna, meg ilyenkor már nem is lehet, mikor nyílik a méhszáj.
Egyébként szex után, mensi után jó használni, egyébként annyira nem fontos. Heti egyszer elég kb. Én hajlamos vagyok rá, h romoljon a ph-m, és a savköpenyem fentartása miatt szinte nap mint nap használtam. De csak fél tabit tettem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!