Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye a babára ha?...

Mennyi az esélye a babára ha? Több mint 1éve rendszeresen szedem a fogamzásgátlót. A mensim rendszeresen jött időben (1hete volt utoljára) Pár napja rosszul léteim vannak (fejfájás, émelygés, szagérzékennység) Dután csináltam tesztet negatív lett.

Figyelt kérdés

Baj ha nem reggel csináltam?

Mennyi az esélye gyógyszer mellett ha eddig semmi probléma nem volt?

1 hete voltam vele együtt utoljára,a rosszul léteket kb 3-4napja észlelem. Mostanában sokat idegeskedem lehet az a probléma? A teszt NEGATÍV lett. Kéne aggódnom? Párom kiakadt mert nem reggel csináltam a tesztet,mennyit számít?

2017. júl. 3. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2017. júl. 4. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez mind lehet a fogamzasgatlotol is.
2017. júl. 4. 08:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Eddig még nem volt ilyen a gyógyszertől. Én az idegességre gondolom mert mostanában sokat stresszelek :/ Köszönöm nektek
2017. júl. 4. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, de fog.gatlo mellett nem lehetsz terhes. Plane ha meg is jott ne parazz ezen :) 2# voltam
2017. júl. 4. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak páromtól megkaptam a lebaszást mert ,hogy a tesztet nem reggel csináltam és hogy az nen ér semmit,hiába mondtan neki hogy úgy sem vagyok az :)
2017. júl. 4. 14:05
 6/7 anonim válasza:

A beágyazódás az aktus után 10-04 nappal következik be, és tünetek, illetve pozitív tesz csak ezután lehetséges... :) Sőt, tünetek ilyen korán nem is jellemzőek; nagyon-nagyon ritka.

Stressz, meleg, nyári fáradtság...bármi más lehet :)

2017. júl. 5. 22:46
 7/7 anonim válasza:
Bocsánat, 14 akart lenni :)
2017. júl. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!