Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van, hogy fáradékony...

Mitől van, hogy fáradékony vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig álmos vagyok és fáradékony.Van valakinek ilyen problémája?38hetes kismama.
2008. okt. 17. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen problémám.:) Tegnap például szinte egész nap aludtam, annyit csináltam hogy bedobáltam egy adag ruhát a mosógépbe aztán kiteregettem és el is fáradtam.:)

Ma már kicsit jobb a dolog, szerintem nálam az időjárás miatt volt. Lehet nálad is amiatt meg hát azért már eléggé a vége felé járunk tehát mostmár tényleg egy picit "teher" a poci.

Üdv. 35 hetes kismami

2008. okt. 17. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ezzel a problémával nem vagy egyedül, föleg a terhesség vége felé. A szervezet már hónapok óta egyre növekvö terhet cipel, örült tempóban dolgozik, egyedül a szív 2-3 szor annyi vért pumpál, mint terhesség elött. S ehhez még hozzájöhet egy kis vashiány is. És a szervezeted már készül a szülésre, ami egy újabb eröpróba. Szóval pihenj nyugodtan, mikor már ott a baba akkor kevesebbet lehet.
2008. okt. 17. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...Jo baba várást!!!
2008. okt. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!