7. Hónap után az egész testen kiütések. Mitől lehet?
Nekem az elsőnél az utolsó hónapban, karjaim-lábaim-hasam tele volt jó nagy piros kiszáradt iszonyatosan viszkető valamikkel... Mi is voltunk mindenfelé mert majd'megőrültem! Nekem sem tudta senki hogy mitől lehet
Szülés után eltűntek.. meséltem az egyik csecsemős nővérnek a dolgot, azt momdta, hogy a lányának is volt ilyen, ő Angliábam szült, ott azt mondták neki hogy kb allergiás a babára vagy mi... elég meredeknek hangzik, főleg hogy akkor miérz csak a terhesség vége előtt jött ki, de magyarázat lehet rá hogy ahogy megszületett eltűntek..
(Keresztanyám pl a saját tejére volt allergiás... akkor még kézzel fejt, mondta hogy kb úgy nézett ki a keze mint valami extrém ekcémásnak...)
Szóval lehet, hogy oltári nagy hülyeség, de én el tudom képzelni!
A barátnődnek kitartást! Tudom, milyen iszonyatos!
(Háziorvos írt rá nekem valami fehér cuccot, halottnak a csók... az is valami szárító volt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!