12+5 hetesen a genetika uh-n 3.3mm volt a tarkóredő, de az orrcsont látható. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Elkuldtek genetikai tanacsadasra, penteken megyek. Utana kell idoppnt amniocentezisre. Teljesen el vagyok keseredve. 24eves vagyok es felek, hogy gond van. Kinel volt gond ilyen eredmennyel? Szegeden mennyi idore adnak idopontot az amniora? Igy is 4het lesz az eredmeny. Teljesen elmemt mindentol a kedvem. Most mondtuk volna el a hetvegen a szuloknek, de az eredmenyig nem akarom elmondani. Felek nagyon. Kerlek irjatok, hogy kivel mi tortent.2017. júl. 3. 16:21
11/13 anonim válasza:
A méhlepény biopsziát 12-18 között végzik, a magzatvizest pedig 15-20 között. Ha invazív vizsgálat mellett döntesz, akkor előbbit javaslom. Én ugyan Budapesten csináltattam, és magán helyen, de nekünk megérte kifizetni az 50 ezret, 2 nap múlva hívtak is az eredménnyel. Ennyi idő alatt a Prena se készül el. De persze neked kell ebben dönteni. Kívánom, h minden rendben legyen a babátokkal. Írj majd!
12/13 anonim válasza:
Szia végül mi lett az eredmény? Nálunk 3,8 volt a tarkóredő majd mindenféle tesztek vérvételek magzatvíz vétel minden eredmény negatív lett! Sajnos 3 évesen középsúlyós értelmi fogyatékosság és aztizmus sprektum zavar diagnózist kapta
13/13 A kérdező kommentje:
Nifty tesztet csinaltattunk. Jó eredményt mutatott és teljesen egészséges!
Ti milyen tesztet csinaltattatok?
2019. márc. 7. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!