12+5 hetesen a genetika uh-n 3.3mm volt a tarkóredő, de az orrcsont látható. Baj lehet?
egyik barátnőm is hasonlóan járt, valószínű ő azért, mert már később voltak (13+vmennyi)
ő 31 éves volt akkor, amnio lett szintén - szerencsére teljesen egészséges lett a kisfia, amnio is igazolta persze, most 2 éves, és minden rendben vele :)
ennyit tudtam hozzátenni, szerintem bármi lehet, kaphatsz jó híreket!
Szerintem beszeld meg nem lehet-e chorionboholy-mintavetelt csinalni, azt csinaljak a 14. hetig es annak egy het alatt van eredmenye
Amniot csak a 16. hettol csinalnak es minimum 2-3 het az eredmeny, igy 19 hetes lennel, mire megvan az eredmeny.
Ki csinalta az UH-t? Sikovanyecz, Suranyi, Sari?
Prenaval az a gond, amit irtak. Ha ne adj' Isten kiderulne, hogy beteg a baba, az alapjan nem csinalnak terhessegmegszakitast. Ugyanugy el kell menni amniora vagy chorionra es csak annak az eredmenyet fogadjak el. Idoben meg nem vagy vele elorebb. :(
En biztos chorionra mennek, az a leggyorsabb+diagnosztikus erteku is.
2. vagyok.
Én nem értek egyet az utolsóval.
Feltételezzük a legjobbakat, hogy nincs semmi baj. Ha anyagilag belefér, a prena pár nap alatt megvan és igaz, nem 100% de 99,9%-os bizonyosságot ad. Ha egészséges, akkor megnyugodhattotk és csak pár napot idegeskedtetek. De ha beteg azt is jobb minél hamarabb tudni, h legyen időtök átgondolni a lehetőségeiteket. Ha esetleg beteg lenne az igaz, h kell a terhesség megszakításhoz az amnio, tudom, h a prena nem elég, de akkor bocsi, h így írom, de szinte mindegy a kockázata, ha ígyis úgyis elveteted.
Szóval a lényeg a prena gyors és kockázatmentes és szinte biztos.Én már ma kértem volna időpontot.
Írok privit.
12+5-ön 4,5 és 3,5-ös redőt mértek, orrcsont volt. Hosszú volt a kálváriánk, most 23+4 napos terhes vagyok, minden rendben a babámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!