Ha nem is naponta, de majdnem megiszom egy csésze kávét, persze nem erőset, azzal árthatok a babámnak?
Nekem is nagyon alacsony, ezért is iszok, viszont mint már
irtam nem erőset, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy ezzel
ártanék a babámnak!
Én külföldön szülök,és orvosom semmit sem tiltott meg az energia italon(red bull,és alkoholon kivül)
Napi 2 csésze fekete kàvé,vagy kola nem àrt,söt a fekete tea sem.
2 csésze megengedett naponta.
Én fogysztok mindent mint a terhességem elött,a terhesség nem betegség!Hanem àllapot.
Sokan aggodalmaskodnak túl sok mindenen szerintem. Anyáinknak, nagyanyáinknak fele ennyi aggodalmuk nem volt. Igaz, az orvost is ritkán látták, meg a védőnőt is, akik általában rengeteg dologtól óvnak minket. Háát... biztos nem teljesen ok nélkül, de azért a kávé szerintem belefér. Nekem az orvos mondta, h napi 2-3 kávét nyugodtan igyak meg tejjel, szintén alacsony vérnyomás miatt. Ezen kívül a napi 1 dl vörösbort is ő mondta, de persze azt kb havonta egyszer v még ritkábban iszom csak (ha van vmi alkalom). :)
Nekem is az a véleményem, h az ételben, italban sokkal több a káros anyag, nem beszélve arról, h pl a fővárosban milyen a levegő minősége! Ezért az összes budapesti kismama ne menjen levegőre? Vagy csak "simán" költözzön el?
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, h annyi minden van, amin lehet aggódni, h ha mindenen idegeskedne az ember, már rég a pszichiátrián kötött volna ki! (most lehet lepontozni)
Nyugodtan idd meg a kávédat, belefér! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!