Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem is naponta, de majdnem...

Ha nem is naponta, de majdnem megiszom egy csésze kávét, persze nem erőset, azzal árthatok a babámnak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én is iszok kávét ,de nagyon sok tejjel és csak reggel különben ,majd el alszom.Orvosom mondta is ,hogy mértékel,mert a sima kávé nem igazán jo a babának .Probálj sok tejet bele rakni igaz ugy tejjes kávé ,de nem ártasz a babának velle.Jo baba várást!!!
2008. okt. 17. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha alacsony a vérnyomásod, akkor még rosszabb is lehet, ha nem iszol kávét. Nem elégséges ugyanis a méhlepény vérellátása. Nekem a dokim javasolta, hogy igyak, mert mikor megmérte a vérnyomásomat,olyan alacsony volt, hogy viccesen megkérdezte: "Maga még él? :)"
2008. okt. 17. 14:08
 13/20 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon alacsony, ezért is iszok, viszont mint már

irtam nem erőset, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy ezzel

ártanék a babámnak!

2008. okt. 17. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem is az orvos javasolta: napi kettőt méghozzá, reggel és délben, gyengét, sok tejjel. A vérnyomásom miatt. És az az igazság, hogy azóta (15. hét óta) jól vagyok, soha nem fáj például a fejem. 33 hetes pocok
2008. okt. 17. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártasz, nyugi. Sokan félnem a koffeintől, pedig jobban kéne attól a sok mesterséges cucctól, amit a kajákba raknak.
2008. okt. 17. 14:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is a sok mesterséges kaja ártalmasabb mint a koffein, nekem is ez a meglátásom...
2008. okt. 17. 14:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Erdekes,az en orvosom nem ajanlja,pedig nagyon alacsony a vernyomasom..Terhessegem soran soha nem ittam,nem kivanom.Ha nagyon kivanod igyal,artani nagyot nem arthatsz ha nem viszed tulzasba.
2008. okt. 17. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Én külföldön szülök,és orvosom semmit sem tiltott meg az energia italon(red bull,és alkoholon kivül)

Napi 2 csésze fekete kàvé,vagy kola nem àrt,söt a fekete tea sem.

2 csésze megengedett naponta.

Én fogysztok mindent mint a terhességem elött,a terhesség nem betegség!Hanem àllapot.

2008. okt. 17. 14:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Én a védőnőt kérdeztem, mert addig nem mertem inni, de rettenetesen szédültem. Ő azt mondta, hogy csak az tudja ugyis meginni, akinek nem árt. Nyugodtam ihatok gyengét! én sok tejjel iszom, és elmúlt a szédülés is azóta! Teában van koffeinmentesem. Dory
2008. okt. 17. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokan aggodalmaskodnak túl sok mindenen szerintem. Anyáinknak, nagyanyáinknak fele ennyi aggodalmuk nem volt. Igaz, az orvost is ritkán látták, meg a védőnőt is, akik általában rengeteg dologtól óvnak minket. Háát... biztos nem teljesen ok nélkül, de azért a kávé szerintem belefér. Nekem az orvos mondta, h napi 2-3 kávét nyugodtan igyak meg tejjel, szintén alacsony vérnyomás miatt. Ezen kívül a napi 1 dl vörösbort is ő mondta, de persze azt kb havonta egyszer v még ritkábban iszom csak (ha van vmi alkalom). :)

Nekem is az a véleményem, h az ételben, italban sokkal több a káros anyag, nem beszélve arról, h pl a fővárosban milyen a levegő minősége! Ezért az összes budapesti kismama ne menjen levegőre? Vagy csak "simán" költözzön el?

Szóval csak azt akartam ezzel mondani, h annyi minden van, amin lehet aggódni, h ha mindenen idegeskedne az ember, már rég a pszichiátrián kötött volna ki! (most lehet lepontozni)

Nyugodtan idd meg a kávédat, belefér! :)

2008. okt. 18. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!