5+5 nél megyek dokihoz?
Figyelt kérdés
Elozmenyek miatt így beszéltuk meg
Mire számíthatok ? Petezsák meg esetleg szikhólyag vagy mar talan lesz szivhang is?
2017. júl. 3. 14:41
1/10 anonim válasza:
Nekem csak petezsák volt 5+4-nél, se szikhólyag, se embrió. Ez persze gépfüggő is, van, ahol már 1-2 mm-es embrió látszódik, de nem ez az általános. Petezsákra már lehet számítani, szívhangra, pluzálásra még nem.
2/10 anonim válasza:
Én is akkor voltam. Napra pontosan tudtam a fogantatás időpontját, szóval biztosan annyi idős volt a terhességem. Volt petezsák, benne szikhólyag és embrio pulzálással.
De sokaknak ilyenkor még nem látszik embrio amúgy, szóval ne rémülj meg, ha neked még nem találják.
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom.:) elso terhessegnél 3mm volt 5+6nal a petezsak azta verezni kezdtem
Utana volt egy kemiai terhességem es most ez, de nagyon felek h megis megjon vagy megint baj lesz. Progit szedek napi 2x1 utro, és bocsi, elírtam 5+4 nél megyek!:)
2017. júl. 3. 15:30
4/10 anonim válasza:
Nekem pont betöltött 6.héten volt már 2mm embrió, és pulzálás. 25 hkm
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Én eloszor annak drukkolok h ne jojjon meg mert még a nemvart elott vagyok.:(
2017. júl. 3. 16:59
7/10 anonim válasza:
Semmi sem volt még. Hét hetesen lett embrió és szívhang. Persze, én nagyon siettem orvoshoz, csak hát fölösleges ilyenkor. Csak savanyú képpel ballagtam haza.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem remélem nem lesz folosleges. Mivel kell progeszteron, ami van addigra majdnen elfog fogyni
2017. júl. 3. 17:37
9/10 anonim válasza:
5+6. napon voltam előszőr, 2,5 mm embrió volt, szívhang csak 2 hétre rá :) szoritok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!