Ikerbabák 4d ultrahang, mi lehet a nemük? Azt mondta menjünk majd újra? Meglesnétek a képeket?
4d babamozin azt mondta a szonográfus, hogy nem látja mik a babák és hogy nyugodtan menjünk majd megint, mert nem árt és nem drága..... De a videón én látok valamiket. Nézzétek meg kérlek, hogy mit gondoltok. Persze nem veszem készpénznek és el sem indulok vásárolgatni. Csak érdekel a véleményetek.
Az elso kepen tuti nem labat latni,mivel azon alulrol latni a gyerkocot feneket.ott vannak a combcsontok es kozte mintha kuki lenne.
En azt fiura tippelnem.(3 fiam van)
A masodikon tul gombszeru,azt inkabb k.zsinornak mondanam.de abbol a szogbol nem lehet a fiut sem kizarni.
De ezt pusztan laikuskent mondom.
Nalam a 3.nal nem volt egyertelmu,hogy mi van a laba kozott,igy a doki nezett aramlast,hogy biztosan nem e a k.zsinor az.nem az volt.
Miert nem kapcsolt 4/D re mikor alulrol nezte a picit?azon jobban latszana.
17. héten még egy babánál se tudnák mindig 100%-ot mondani. Én sajnos ezekből a képekből semmit nem tudok kivenni :S Pedig azt hittem már látom amit látni kell :D Nálunk 12 hetesen fiú tipp, 16 hetesen talán fiú, de lába között ment a k.zsinór... 17. héten egyértelmű lány, majd 21 hetesen 100000% fiú :D
Hamarosan nektek is kiderül, nyilván a szonográfus sem látta őket ezért nem is tippelt. Hidd el jobb a biztosat tudni mint mindig valamibe beleélni magunkat.
Nagyon jó egészséget és kitartást :)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!