Fájnak a fogaim, vérzik az ínyem. Elevitet szedek, de ihatok mellé kálcium pezsgőtablettát is?
Calcium sandozt igyál!Én használj paradontax fogkrémet!(borzasztó íze van, de nekem segített!
Nekem a 25. héten kitört egy fogam, pedig nem is tudtam hogy lyukas!Bellűről szuvasodott, és a dokim sem látta!!Egy rágó segített rajta!
Hozzáteszem szépek a fogaim, rendszeres járok szűrésekre, és amint baj van rögtön javíttatom!A terhesség ezzel jár sajna azoknál akik hajlamosak a rossz fogakra!
Tényleg jó a paradontax fogkrém, én is ezt ajánlom neked. Az ízéhez meg hozzá lehet szokni (olyan kicsit sós, kicsit mentolos), annyira, hogy én a mai napig azt használom. Egy, másfél 7 alatt elmúlt a fogínyvérzésem.
A kálcium peszgőtabletta szedhető nyugodtan az Elevit mellé, csak arra figyelj, hogy a napi szükséges mennyiségnél nem jó többet bevinni a szervezetbe (nekem oxalát kristályokat eredményezett a vizeletemben). Remélem hamar elmúlik a fájdalom és hogy neked is haszál majd a paradontax fogkrém. 31 hetes pocis
Szia!
Ahogy az előttem szólók irták, nyugodtan ihatod a pezsgőtabit, a vérzésre pedig az is jó ha elkezdesz C vitamint szedni.Ez megelőzi az ilyen kellemetlenségeket.Nekem bevállt.
30 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!