Csak bennem kavarognak ilyen érzések?
Szió!
A hiszti a hormonoktól van.(Ha meg nem akkor is tudjuk arra fogni:-D)
3 hete én is olyan voltam,h már magamat is nehéz volt elviselnem,nemhogy a családomnak.
Hogy a szokásos közhellyel éljek:Nyugi,már nincs sok hátra.
Viszont ez a kevés elég soknak fog tünni:-P
Ha szerencséd van,úgy jársz,mint én,vagyis rádtör a fészekrakó ösztön és a házimunkával elfoglalod magad.:-)
Kitartást,és további boldog babavárást kívánok!:-)
40 hetes km
Ez most még semmi! Majd ha megszületik. Szoptatás, alvás, hasfájás... Én nem is gondoltam. Érdemes már mst olvasgatni ezekről, míg van rá idő és energia.
Könnyű szülést neked!
Nekem is egy hónapom van hátra, és énbennem egy pillanat kétség sincsen, hogy nem leszek jó anya.Mindenki szerint ez ösztönösen jön, nem szabad félni.Magát a szülést meg kifejezetten várom:)Fel a fejjel, már biztos te is nagyon kiváncsi vagy a bébidre.
36 hetes kismami
Én most vagyok 40 hetes... És az utolsó hónapban én sem vártam. Illetve vártam. De néha úgy éreztem, h legszívesebben örökké terhes lennék. Meg fura lesz, vannak félelmei az embernek. Még most is úgy "benttartanám". :) Bár nem is siet sehova. :) De azt már várom, h láthassam. :)
Szóval nem vayg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!