Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak bennem kavarognak ilyen...

Csak bennem kavarognak ilyen érzések?

Figyelt kérdés
1 hónap van még hátra a szülésig.Olyan össze vissza érzések vannak bennem.Várom is a babámat meg nem is.Nem leszek jó anya?Ráadásul még hiszti rohamaim is vannak.
2010. máj. 20. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. én 31 hetes vagyok, várom a babámat de igazábol nem rossz terhesnek lenni, bár sokat kell pihennem. arra nemn gondolok milyen anya leszek, remélem mindnt meg tudok majd adni neki szeretni fogom az tuti éls jo helyre kerül. de még nem fogtam fel igazán, hogy ezután eggyel többen leszünk, és nem csak néha hanem mindig. engem ez ejt kétségbe:))))
2010. máj. 20. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szió!

A hiszti a hormonoktól van.(Ha meg nem akkor is tudjuk arra fogni:-D)

3 hete én is olyan voltam,h már magamat is nehéz volt elviselnem,nemhogy a családomnak.

Hogy a szokásos közhellyel éljek:Nyugi,már nincs sok hátra.

Viszont ez a kevés elég soknak fog tünni:-P

Ha szerencséd van,úgy jársz,mint én,vagyis rádtör a fészekrakó ösztön és a házimunkával elfoglalod magad.:-)

Kitartást,és további boldog babavárást kívánok!:-)

40 hetes km

2010. máj. 20. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs sok hátra, ez vicces. Csak most kezdődik a kemény meló. Addig pihenj, nyugtasd magad, lazulj és legfőképpen kapd össze magad, nem szabad ennyit nyavalyogni, saját magad miatt -mire a legerősebbnek kell lenned -szülés-, akkorra, tiszta nyűg leszel. Képzeld el, milyen csodálatos dolog történik Veletek! Pozitív gondolatokkal erősíts!
2010. máj. 20. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez most még semmi! Majd ha megszületik. Szoptatás, alvás, hasfájás... Én nem is gondoltam. Érdemes már mst olvasgatni ezekről, míg van rá idő és energia.

Könnyű szülést neked!

2010. máj. 20. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is egy hónapom van hátra, és énbennem egy pillanat kétség sincsen, hogy nem leszek jó anya.Mindenki szerint ez ösztönösen jön, nem szabad félni.Magát a szülést meg kifejezetten várom:)Fel a fejjel, már biztos te is nagyon kiváncsi vagy a bébidre.

36 hetes kismami

2010. máj. 20. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 40 hetes... És az utolsó hónapban én sem vártam. Illetve vártam. De néha úgy éreztem, h legszívesebben örökké terhes lennék. Meg fura lesz, vannak félelmei az embernek. Még most is úgy "benttartanám". :) Bár nem is siet sehova. :) De azt már várom, h láthassam. :)

Szóval nem vayg egyedül.

2010. máj. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!