Más is sokat jár föleg délelött illetve estefele pisilni? Milesz még késöbb, hamár nagyobb lesz a pocak is meg a pocaklako is, vagy ilyenkor annyira lennt van a babó, azért van ez?
Nyugodj meg, én is kb. a 12-13. héttől állandóan a WC-re járok. És azt mondják, ez sajnos a terhesség végéig így lesz:(
Ettől eltekintve azért ez egy szép időszak, boldog babavárást kívánok!
26 hetes kismama
Sziasztok!!
köszi a válaszokat!!!!!megnyugtattatok.......akkor annyit tudok tenni hogy felkészülök,ahogy bírok :-)))
Boldog Babavárást mindenkinek!!!!
Üdv:13heteske M
Szia! Én 8 hetes múltam, és már most is éjjelente legalább kétszer felkelek pisilni, napközben délelőtt van olyan, hogy 10 percenként járok, délután talán jobb és este megint kb. 15 percenként. Mondjuk és sokat is iszom. De elég kellemetlen, főleg éjszaka.
Kitartást Neked is és boldog babavárást!
engem a gyakori pisilés elkisér végig a terhesség alatt.
Először hormonális oka van, utána meg a baba nyomja.
Éjjel is 2-3-szor kimegyek legalább. 32 hetes kismama.
Én a második harmadban nem nagyon jártam pisilni, aztán mostanában megint. Milyen remek érzés, amikor rátérdel a hólyagomra ;) Van amikor elvagyok egy egész délelőtt, hogy nem kell pisilni, aztán meg 5 perc alatt háromszor.
32 hetes mam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!