Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legkorábban mikorra tortenik...

Legkorábban mikorra tortenik meg a beágyazódas? Annyi változatot olvastam

Figyelt kérdés

5,7 napot is olvastam az 5 kicsit durva sztem

7dpo valószìnűbbnek tűnik, de ez ugy latom egyénfuggo

Eddig ezzel nem foglalkoztam, de vetéltem par honapja es csak most kezdtuk ujra. Ha a vetelest leszamitom 8 hónapja próbálkozunk. Ha minden osszevetek 11 honapja

Kaptam clostit mert veteles ota nem volt pém. Hormonsort néztunk hál Istennek rendben.:)

Most a dpokat tanulom es a beágyazódás után olvasgatok.

Mennyire igaz ez a 7-10 nap?

Máshol 7-12 nap?

Nektek mikor lett pozitiv a teszt?

Beágyazódas után hány napoal mutatja a teszt? Változó ez is.

Most a hőmet is elkezdtem mérni volt szépen ovum es tuszorepedes is ugy latom.:)

2017. jún. 28. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
7, de nem az aktustól, hanem a fogantatástól. Azért írnak egyes helyeken 7-10-et, máshol 7-12-t, mert nem egységes a vélekedés, hogy meddig bírják a hímivarsejtek. 3-5, de olvastam már 7 napot is, na ez utóbbi esetben 14 nap mire elkezdődik a beágyazódás.
2017. jún. 28. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Én ugytudom 14.napra már beágyazódik , hisz onnantól termelődik a hcg és ugye az csak akkor termelodik,ha már beágyazódott

De a lenyeg a lenyeg h egyéni ez az egész sosem pontos :)

12 dpon tervezek majd először tesztelni 10es erzékenységűvel!:)

Koszi!

2017. jún. 28. 13:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem aktustól hanem ovulációtól
2017. jún. 28. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:

De a 7-10, nem dpo-ként írják.

7 napot vándorol, 5 nap maga a beágyazódás, de a hcg a 7. napon termelődni kezd.

2017. jún. 28. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon megkutyultad...:)

Attól h 7.napot vandorol az már a dpoba tartozik. Tehat akkor 7.dpo körül ér céget a vándorlás, odasimul ahol befog ágyazódni es elkezdodik a beágyazódás.:)

Szval leghamarabb ezekszerint vérből is csak 9-10 dpon lehet kimutatni a hcgt

2017. jún. 28. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden nap együtt voltunk kb. 2 héten át, így ovu körül is. 9. dpo reggelén a Facelle és X-epil teszt is pozitív lett, az Expect és a netes 10-es David negatív.

Viszont volt vérvétel is, ahol csak kereken 10-es volt a hCG szintem. 2 nap múlva, 11. dpo-n már 40.

2017. jún. 28. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Ejha es 25 is tesztek kimutattak? Na az nem semmi. Lehet h tobb volr mint 9.dpo
2017. jún. 28. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Uh, vérvétel és hőgörbe is bizonyítja, hogy 9. dpo volt. :)

Clostis ciklus volt, követve volt minden.

2017. jún. 28. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Azta az nem semmi.:)) ritka. Gratula.:)
2017. jún. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!