Legkorábban mikorra tortenik meg a beágyazódas? Annyi változatot olvastam
5,7 napot is olvastam az 5 kicsit durva sztem
7dpo valószìnűbbnek tűnik, de ez ugy latom egyénfuggo
Eddig ezzel nem foglalkoztam, de vetéltem par honapja es csak most kezdtuk ujra. Ha a vetelest leszamitom 8 hónapja próbálkozunk. Ha minden osszevetek 11 honapja
Kaptam clostit mert veteles ota nem volt pém. Hormonsort néztunk hál Istennek rendben.:)
Most a dpokat tanulom es a beágyazódás után olvasgatok.
Mennyire igaz ez a 7-10 nap?
Máshol 7-12 nap?
Nektek mikor lett pozitiv a teszt?
Beágyazódas után hány napoal mutatja a teszt? Változó ez is.
Most a hőmet is elkezdtem mérni volt szépen ovum es tuszorepedes is ugy latom.:)
Én ugytudom 14.napra már beágyazódik , hisz onnantól termelődik a hcg és ugye az csak akkor termelodik,ha már beágyazódott
De a lenyeg a lenyeg h egyéni ez az egész sosem pontos :)
12 dpon tervezek majd először tesztelni 10es erzékenységűvel!:)
Koszi!
De a 7-10, nem dpo-ként írják.
7 napot vándorol, 5 nap maga a beágyazódás, de a hcg a 7. napon termelődni kezd.
Nagyon megkutyultad...:)
Attól h 7.napot vandorol az már a dpoba tartozik. Tehat akkor 7.dpo körül ér céget a vándorlás, odasimul ahol befog ágyazódni es elkezdodik a beágyazódás.:)
Szval leghamarabb ezekszerint vérből is csak 9-10 dpon lehet kimutatni a hcgt
Minden nap együtt voltunk kb. 2 héten át, így ovu körül is. 9. dpo reggelén a Facelle és X-epil teszt is pozitív lett, az Expect és a netes 10-es David negatív.
Viszont volt vérvétel is, ahol csak kereken 10-es volt a hCG szintem. 2 nap múlva, 11. dpo-n már 40.
Uh, vérvétel és hőgörbe is bizonyítja, hogy 9. dpo volt. :)
Clostis ciklus volt, követve volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!