A beágyazódás tüneteit legkorábban mikor lehet észlelni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 15:28
1/8 anonim válasza:
erre én is kiváncsi vagyok pontosan az előbb jutott eszembe h kiirom és megkérdezem.
2/8 anonim válasza:
kb 1 hét. Mi karácsonykor voltunk együtt, és szilveszterkor voltak beágyazódásos tüneteim.
3/8 A kérdező kommentje:
:) mi is egy hete voltunk együtt, és ma görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. De elég erősen. Hirtelen belém villant, hogy mi van, ha ez az, aztán meg ááááá, még biztos nem lehetne éreznem. Viszont folyamatosan görcsöl az alhasam... :)
2013. máj. 21. 15:41
4/8 A kérdező kommentje:
Nem első baba, és az elsőnél is így éreztem pont, csak kicsit később (mondjuk kb. 11 nap után)
2013. máj. 21. 15:44
5/8 anonim válasza:
én semmit sem éreztem :) totál egyénfüggő (terhességi tüneteim sem voltam)
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, a kérdésem csak az, hogyha valaki érez tüneteket, akkor ezt a legkorábban mikor?
2013. máj. 21. 16:27
8/8 anonim válasza:
Aktus utan a 7.napon :) de ugye ez valtozo :) drukkolok :) K. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!