Szülés utánra milyen betétet ajánlanál?
Figyelt kérdés
Eddig a Teny Lady Extrát meg az Always éjszakait ajánlották. Eldobható bugyi vagy rendes pamut is jó?2017. jún. 27. 09:30
1/7 anonim válasza:
Az első héten nekem pl kellett még a tena lady de aztán hamar váltottam éjszakaira. De mindenképp libresse vagy always legyen mert ilyen vérzésnél legyen jó nedvszívó és nedvesség megkötő..
2/7 anonim válasza:
Sajnos csak második szülés után találtam rá a Tena Pants-ra (nagyikámtól maradt), mindennél jobb. Kényelmes, egyszerű, eldobható.
3/7 anonim válasza:
Nekem a sima ejszakai betet is sok volt, alig vereztem. Mindenkinel mas.
4/7 anonim válasza:
Mindenkinél eltérő, én a hajamra kenhettem volna a sima éjszakai betétet szülés után, nagyon erősen véreztem. Szerintem szerezz be legalább 1 kis csomaggal Tena Ladyből, plusz vigyél éjszakai betétet is. Ha bármelyikből több kell, másnap vesz apuka, nagymama, és beviszi a kórházba.
5/7 anonim válasza:
Igen, mindenkinek más.
A szülés után közvetlenül egy nagyobb méretű Tenát hordtam, egy db maradt a csomagból. Utána Always éjszakait, aztán sima nappalit. A végén egy-két hétig meg már csak valamilyen vastagabb tisztasági is elég volt.
6/7 anonim válasza:
Tena pants bugyipelenka, ennél kényelmesebb nincs. Van sajátmárkás olcsóbb is.
7/7 anonim válasza:
Mindkétszer Tenat használtam kb 1-1,5 hétig, illetve benn a kórházban eldobható bugyit, mert nem szívesen pakolgattam volna 2-3 napig az esetlegesen véres pamutbugyikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!