29 hetes vagyok. Létezik, hogy nem nő a pocakom, sőt, mintha napról napra kisebb lenne?
Figyelt kérdés
Kislányt várunk, és azt vettük észre, hogy pár napja ülve egyáltalán nem látszik a pocakom, állva és fekve is olyan, mintha menne össze. Tapasztalt bárki hasonlót?2017. jún. 27. 04:51
11/13 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn még rendben volt a magzatvíz is. Vizes folyásom van kb egy hónapja, nem állandóan,de egy nap egyszer biztos. Ezt kitenyésztették már többször, most pozitív lett egy bacira, arra kaptam hüvelytablettát, de a folyás ugyan úgy megmaradt. Természetesen ez a legnagyobb félelmem, h a víz szivárog, többször futottam már a kórházba is miatta... Mert ettől szted lehet,h ha a víz szivárog,akkor nem nő a pocak?
2017. jún. 27. 22:16
12/13 anonim válasza:
Én 24. hetes vagyok és akkora a pocakom, hogy csak na, de a súlyom 2 hónapja ugyanannyi és a védőnő által mért hastérfogatom sem változott centiben az utóbbi 2 hónapban. UH-n viszont minden méret a terhességi kornak megfelelő. Munkatásnőmnek a 6. hónap végén kezdett nőni a hasa, addig jóformán semmi, deszka volt. Most szült tavasszal egy 3500grammos egeszseges kisfiut. Ha a baba mozgását érzed ennyi idős terhesen napi rendszerességgel, vmint az UH-n is rendben találtak mindent, szerintem ne aggodj, mert a legszaporább pocak gyarapodás az utolsó 2 hónaptól kezdődik.
13/13 anonim válasza:
Szia. A magzatvizes vagyok. A mi családunkban volt ilyen, de nem szivárgott, csak a baba vesebeteg volt, konkrétan nem működött, és a végén nem maradt magzatvíz, ill alig. Nehogy megijedj, pont azért kérdeztem, de ha nálad múlthéten rendben volt és a veséi is, akkor ez tuti nem az. Csak azért kérdeztem, mert mi is így vettük rajta észre, hogy egyre kisebb volt a hasa. Még pont időben vették észre, szegény életképtelen volt... De nálad tuti minden rendben! Valószínű, hogy csak a diéta miatt tűnik úgy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!