Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól jelentkezhet az...

Mikortól jelentkezhet az aluszékonyság? Vagy ez személyneként változó?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia személyenként változo!Én az elsötrimesztert végig aludtam,a másodikban nem lehetett lelöni sem,most a harmadikban megint elég sokat alszom.33 hetes pocakos
2008. okt. 17. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Változó. Nekem az első harmad azzal telt h aludhatnékom volt. De úgy tdom ez visszatérhet a 3. harmadban. A 2. harmad aktív. Most ott tartok alig alszom,kicsattanok az energitól.

Boldog babavárárást 25 hetes kisamama

2008. okt. 17. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az első pár hétben voltam álomkóros, kb a 10. héttől teljesen elmúlt. Most a 36. hetet taposom, és kb 1-2 hete megint visszatért, csak most kimerültséggel együtt.
2008. okt. 17. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Én még csak az 5. hétben vagyok és már most néha annyira rámjön hogy alig tudom nyitvatartani a szemem. Csak azért kérdeztem hogy ez még ilyenkor nem korai e?!
2008. okt. 17. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Egyaltalan nem korai,nekem mar a nem vart mensi elott is jelentkezett es azota is tart!Mindenki azt mondja korulottem, hogy semmi gond es hasznaljam ki amig meg nincs itt a kicsi :-)

Boldog-szundikalos babavarast!7 hetes kismama

2008. okt. 17. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek boldog pocakosodást,

a 7 hetes kismamának pedig viszont boldog szundikálós babavárást kívánok.

2008. okt. 17. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!