Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A utolsó menzeszem kezdette május 28-án volt és 27-én a barátom belém élvezett,a ciklusom 28 napos vagyis már tegnap megkellett volna jönnie. Kicsit fáradékony vagyok és van úgy hogy hányingerem van. 1 hete ilyen barnás,pecsételős vérzésem volt. Lehet ez a beágyazódás volt? Akkor lehetek terhes? Am sajnos ez nem az első terhességem, egyszer már elvetéltem. Kicsit már a melleim is duzzadnak és érzékenyek. (normális válaszokat várok!!!)
2017. jún. 25. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gratulálok. Vigyázz nagyon magatokra. Boldog babavárást és minden úgy legyen ahogyan szeretnétek.

Néha még jelentkezhetsz itt :-)

2017. jún. 25. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Sajnos meg tudlak érteni,átéltem ezt,de minden rendben lesz mostmár,próbálj pozitívan hozzáállni,és beszéljetek sokat a pároddal!Boldog babavárást!!!
2017. jún. 25. 18:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki nagyon aranyos ❤ ,voltam dokinál és még csak egy pici pontocska látható,vett vért is. A barátommal pedig szakítottunk,Úgyhogy még nem tudom mi legyen,egyáltalán nem keress ,nem tudja h babát várok,egyedül vagyok :(
2017. jún. 30. 13:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Ajjaj...de hát volt valami jele annak h szakítani akarna ? Vagy mirefel?

Irtad, hogy nem tudja terhes vagy...így az sem lehet hogy csak megfutamodás.

Huuuu hát sajnálom...de figyelj...ott az a pici pont a hasadban. Már nem vagy egyedül. Kitartást és gondold át a jelenedet/jövődet....kire számithatsz és kire nem.

2017. júl. 1. 13:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Neki más kell,nem tudom h mit tegyek,minden nap olyan síró görcsöm van emiatt,mellettem van a családom és a barátaim. Próbálnak vigasztalni de nem tudom hogy ezt h csináljam végig.
2017. júl. 2. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha akarod és támogatnak is ...akkor menni fog. Volt itt ma egy kérdés miszerint az apa nem vesz tudomást a lányáról mert neki fiú kellett. Na..minthogy egy olyan valaki legyen melletted aki többet árt viselkedésével, akkor inkább egyedül.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, beszéld még át szüleiddel. Kitartást!!!

2017. júl. 3. 19:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Az a baj h a szüleim mellettem vannak de úgy semmiben nem tudnak segíteni. Beszéltem a párommal,mondtam neki h babát várok és azt mondta h ő nem akar gyereket. Annyira rosszul esett,de nem akarom elvetettni a babámat,nagyon magam alatt voltam mikor elvesztettem az elsőt, biztos h megtartom és mondtam is neki h engem már hagyjon békén. Kitartok!!!
2017. júl. 9. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Az elején azt írtad, szeretné a gyereket. Beléd is élvezett úgy hogy tudta hogy annak mi lehet a következménye. Most meg már mégse szeretné?

Érdekes

2017. júl. 10. 10:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló már az elején közöltem h normális válaszokat kérek,de most akkor válaszolok én is mivel te olyan furcsának tartod az esetemet. Ép abba hagytam egy fogamzásgátló szedését és azt hittük még h a hatása hat ,akkor is rossz volt a kapcsolatunk, de azt hittem azért mert rosszul esik neki az h még mindig nem vagyok a régi,de nem ez volt a baj. Neki már akkor más volt én pedig egyedül maradtam terhesen. Nem akarja a babát a gyermekem apja,mert mással van együtt.
2017. júl. 14. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Arra írtam hogy a 7. válaszodban azt írtad szeretné a gyereket, aztán meg hogy már mégse.
2017. júl. 14. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!