Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A utolsó menzeszem kezdette május 28-án volt és 27-én a barátom belém élvezett,a ciklusom 28 napos vagyis már tegnap megkellett volna jönnie. Kicsit fáradékony vagyok és van úgy hogy hányingerem van. 1 hete ilyen barnás,pecsételős vérzésem volt. Lehet ez a beágyazódás volt? Akkor lehetek terhes? Am sajnos ez nem az első terhességem, egyszer már elvetéltem. Kicsit már a melleim is duzzadnak és érzékenyek. (normális válaszokat várok!!!)
2017. jún. 25. 09:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Bár kisebb az esély, mint kozepidoben, de nem kizárt. Nekem ilyen hamar meg nem voltak tuneteim, de van akinek igen.

Holnap tesztelj szerintem

2017. jún. 25. 09:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz,de én nem sok esélyt látok rá,kivéve,ha nem védekeztetek(pl.megszakítás) utána sem.Szóval hormonzavar is lehet,vagy csúszott az ovu,de szerintem egy tesztet megér!
2017. jún. 25. 09:29
 3/20 A kérdező kommentje:
Már megvettem a tesztet,Úgyhogy ma megcsinálom és reménykedek. Mert igazából a párommal nem vagyunk jóban mostanában,sok a vita és ha terhes vagyok akkor talán mindent megold.
2017. jún. 25. 11:09
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Semmit sem old meg.
2017. jún. 25. 12:06
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem old meg semmit sem, sőt. Ilyenre nem lehet alapozni
2017. jún. 25. 12:17
 6/20 anonim ***** válasza:

Uhhh...ez a leg rosszabb dolog amit elképzelhetsz, hogy egy gyerek mindent megold. Ha annyira sok a vita és nem jó semmi akkor 1.védekezel, 2.rendet próbalsz tenni az életetekben.

Ideig óráig lehet jobb lesz, de amikor majd éjszakázni kell a gyerekkel vagy egész nap sírni fog...nagy valószínűséggel, majd másnál fog nyugalmat keresni a párodnak nevezett valakid.

Ismerek egy párt akik úgy gondolták, hogy egy gyerek majd megjavít mindent, főképp a nőt. Hát nem. Ugyanaz a bulizós, egész hétvégékre otthonról eltűnő kis nőcske maradt. Pasi kelt éjjel a gyereket etetni, pelenkázni stb. Aztán rosszabb lett a házasságuk...úgy gondolták, egy kistesó mindent rendbe hoz...na az végképp elrontott mindent. Nem is a kistesó...hanem a nő aki teljesen becsavarodott. El is váltak.

Ilyesmire nem szabad alapozni soha.

Sokban fog változni az életetek...s ha most, amíg csak ketten vagytok egymásnak, sem jó a kapcsolat...hát akkor mi lesz ha ott lesz egy 3.kisember aki 0-24ben odafigyelést,gondozást igényel? Nincs olyan, főleg az elején, hogy félreteszed a gyereket fél napra vagy egy hétvégére vagy akár egy éjszakára és a pároddal foglalkozol. Amikor nagyobb lesz, mehet nagyszülőkhöz...de addig?

2017. jún. 25. 12:29
 7/20 A kérdező kommentje:
Amióta elvetéltem én elfordultam a világtól,nem törődtem a párommal ,depressziós voltam és a tudom h a páromat is megviselte a vetélés ,de engem kikészített,nem úgy vagyunk rosszba a párommal,én vagyok rossz és ez a baba erőt ad h a régi legyek. Szeretném és a párom is nagyon akarja ezt a babát,am teszteltem pozitív lett.
2017. jún. 25. 12:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok és holnap kérek időpontot a dokitól.
2017. jún. 25. 12:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :))
2017. jún. 25. 12:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Jah és köszönöm a válaszokat,tudom h ismeretlenül osztok meg ilyesmit,de jól esik a segítség.
2017. jún. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!