Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy a baj? Mitől lehet véres...

Nagy a baj? Mitől lehet véres váladék? 35. hetes vagyok.

Figyelt kérdés
A párommal ma este együtt voltunk,óvatosak voltunk és gumit is használtunk,mivel a méhszájam 2110-ra nyitva van.Utána véres váladékot töröltem ki magamból.Hasgörcs vagy ilyesmi nincs,előtte volt jóslófájás.Pár napja távozott a nyákdugó,lehetett ez annak a maradéka?
2008. okt. 16. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nemsokara szulni fogsz,pedig egy picit korai
2008. okt. 16. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Hát ha nyitva volt a méhszáj akkor ezt azért nem kellett volna megkockáztatni! Tényleg korai lesz még a 36. héten is annak számít.
2008. okt. 16. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
A doki 2 hete azt mondta,hogy tuti nem húzzuk ki a végéig,de 2 hetet még próbáljunk kibírni.Én is érzem,hogy nemsokára jön,de megijedtem most.Szóval nem lehet,hogy lepényleválástól volt véres a váladék,vagy valami ilyesmi rettentő dolg?Vagy ilyenkor már "normális" dolog ez szex után?Együttlét előtt görcsöltem,most nem,akkor talán nincs nagy baj?Á,még csak dokim sincs,a védőnőm meg meg sem adta a számát,gőzöm sincs mit csináljak,vagy hogy ez baj-e egyáltalán...:(
2008. okt. 16. 22:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Az orvos nem tiltott el a szextől,csak annyit mondott,hogy óvatosan és gumival.Na meg hogy azért ne napjába 6 szor...Vagy hülye a doki és ilyenkor már tényleg nem lehetne együttlenni?első bab nem tudom hogyan mennek ezek a dolgok...:(
2008. okt. 16. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg,menj el holnap egy ultrahangra,az megnyugtat.
2008. okt. 16. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem kell megijedned! nem lesz semmi baj!

az egyutlettol volt a veres valadekod! probaljatok meg hanyagolni a sexet!mert az is elo hozhassa a szulest es mar eleg szepen nyitva vagy! es 4-5 het mulva kellene szulnod,meg most korai lenne a szules! de meglatod meg 2-3 hetet huzol rajta meglatod ne ijedj meg! a szules mikor beindul ne felj azt erezni fogod!en a helyedbe mar nem sexelnek! sok sikert!

2008. okt. 16. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus közben méhösszehúzódások vannak.Maradhatott akár még a nyákdugóból is valamennyi,mivel nem törvényszerű,hogy egyben távozik.Az összehúzódások hatására ez távozhatott.Pihenj nagyon-nagyon sokat és most tényleg hanyagoljátok a szexet.Legalább 1 hétig húzzátok ki.Onnantól csökkennek a kockázatok,ne feledjük az ikrek is ilyen idősen jönnek világra többnyire,de ti maradjatok még egyben ha lehet.
2008. okt. 17. 05:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se kellene már sexelni hacsak nem akarsz előbb szülni. Szóval ne szexeljetek és mostantól szigorúan pihenj!

A dokit azért megkérdezheted hogy mi volt ez, elmehetnél hozzá. Legalábbis én a helyedben biztos ezt tenném!

Ha esetleg nemsokára szülnél, szerintem nem lenne akkora nagy tragédia az egyik rokonom a 32.hétre szült és teljesen egészségesek. De tényleg jobb lenne ha jobban vigyáznál, meg 1 hétig még legalább kihúznod a dolgot.

Vigyázz magatokra és további szép babavárást!

35 hetes kismami

2008. okt. 17. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!