Volt aki nem azonos időben szedte a Gravida terhesvitamint?
Most lépek a 21. hétbe , igaz hál istennek eddig minden rendben a picivel, de eszembe jutott , hogy nem mindig azonos időben szedtem be.Hozzá teszem 16. hétig még a vizet is kihánytam és a 12.héttől nem szedek terhesvitamint.
(Könyörgöm rossz indulatú emberek ne írjanak.Köszi)
Én mindig közvetlen lefekvés előtt vettem be utána se inni se enni nem szabad!mikor lefeküdtem kicsi hányingerem volt de elmúlt!
Csak vízzel tudtam bevenni mert mással(pl tea) kijött :|
?! Ekkora különbség lenne a terhesvitaminok között? Amit én szedek, bármikor be lehet venni, evéshez ajánjlák a felszívódása miatt, meg hogy elkerülje az ember a gyomorfájást, hányingert.
Éhgyomorra általában nem is szabad gyógyszert szedni, mert fekélyt okoz. (Csak azokat lehet, amire kimondottan rá van írva. Mondjuk a Gravidát nem ismerem.)
Amúgy ez nem fogamzásgátló, tök mindegy, mikor vetted be.
Ha ez fontos lenne, írná a betegtájékoztató. :)
Használtam már komoly gyógyszereket, szúrtam tüszőérlelő, repesztő, véralvadásgátló injekciókat, aminél fontos az időzítés, ott rá van írva. Ez csak egy vitamin!!!!
Harmadik terhességemben szedek Gravidát. Mindig szedtem végig, sőt, szoptatás alatt is, sose értettem, miért hagyja valaki abba akkor, amikor a magzat méretbeli fejlődése igazán megindul és nagy mennyiségben szedi ki az "anyagokat" az anyai szervezetből. A terhesvitamin főleg az anyukának fontos (az első hat hétben lezajló velőcső-záródást kivéve, amihez kell a folsav), mert a magzat amúgy parazita módon mindent elvesz, ami neki kell, ha nincs elég bármiből (kálcium, vas, akármi), akkor a magzatnak fog jutni, az anyuka meg hiánybeteg lesz.
Én nem azt mondtam h úgy kötelező szedni,hanem h milyen hatással volt rám!
Köszike a lepontozast cukik vagytok :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!