Nem hallom a szivhangot. Lehetséges hogy eltud bujni vagy befordulni a baba?
Én amikor nehezen találtam, a köldökömtől kezdve elkezdtem lefelé húzni a szeméremcsont felé. Magát a hallgató pozícióját/szögét nem változtattam, csak húztam szép lassan lefelé. Ha nem volt meg közepén, mentem jobbra és balra, ugyanabban a szögben tartva. Így mindig meglett előbb-utóbb.
Remélem megtalálod és megnyugszol!
Próbáld úgy, hogy szeméremcsonthoz teszed a készüléket és próbálsz "benézni" a csont mögé... forgasd úgy. Ennyi idős terhesen egyszer én is frászt kaptam, de így megtaláltam :) Egyébként 13. héttől hallottam a szívhangját, de sokszor nehezen találtam meg. Utána 2 hétig pl egyáltalán, de aztán sikerült mindig :)
Amúgy szerintem elég "bénának" kell lenni ahhoz, hogy ne tudja valaki megkülönböztetni a baba szívhangját a sajátjától, mert ég és föld. Sebességre is majdnem duplája mint a sajátunk :D
Kedves kérdező biztos minden jó, ilyenkor még könnyen tényleg eltudnak bújni :D Remélem reggel megtalálod :)
Jó egészséget!
34hkm
Jaj de jó. Akkor nyugalom és boldogság van!
Így is maradjon végig.
Boldogságos babavárást. Élvezd ki minden pillanatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!