Mielőtt kimaradt a menzeszetek voltak már tünetetek?
Nekem volt, de akkor már a teszt is pozi lett.
5 nappal korábban gyomorégés érzete csak alhasban...fura volt ekkor nem gondoltam babára.
4 nappal korábban ebéd után megszédültem egy pillanatra (ilyen soha nem volt még) Majd munkából hazafelé görcsölt a hasam, de nekem mensi előtt a petefészkem szokott szúrni most meg furán fájt lent középen az egész alhasam. Ezért vettem egy tesztet, tudtam korai, de túl sok fura dolog volt... és halvány pozi lett.
3 nappal korábban, na innentől non stop émelygés 10. hétig (hányni nem hánytam egyszer sem)
Szóval nálam tényleg korán zajlott minden. De ez ritka.
Első terhességem ikrekkel (sajnos nem voltak velünk sokáig)
Na itt meg a pms tüneteim is elmaradtak. Egyszer voltunk együtt abban a hónapban nem is gondoltam babára... mivel nem voltak szokásos pms tünetek el is felejtettem, hogy mensi idő van. 6 napja késett mire rájöttem, hogy hol van a mensim? Vettem egy tesztet erős pozi lett na és onnantól egy hétig fájt a hasam...jött még a sűrű pisilés és cicifeszülés... aztán hirtelen megszűnt... utólag ugye kiderült, hogy elhaltak az embriók... :S :(
Szóval egy embernél is két totálisan ellenkező terhesség indulhat.
Minden jót!
34hkm
Gyomorsav marta az egész nyelöcsövemet, nem esett jól a cigi, az alkohol szagát pedig annyira elviselhetetlennek éreztem, hogy majdhogynem öklendeztem (vendéglátózom, elkerülhetetlen). És fájdogált a hasam alul, tompán, több napon keresztül, ami furi volt, mert elötte fájt 2-3 órát, felerösödött aztán megjött. 33. napon gyönyörü, két csíkos pozitív tesztem lett :)
21. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!