Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. utáni második...

Missed ab. utáni második napon egy egy napos kirándulásra el szabad, elmerjünk menni?

Figyelt kérdés

:(

7hetesek lennénk, de babánk nem nőtt,5hetesnek felelt meg, se szívhang nem volt egyáltalán... első babánk lett volna...:(

mikor az utat kifizettük még csak nem is gondoltuk, hogy épp most sikerül majd, aztán azt nem, hogy elveszítjük őt...

Már sokat sírtunk, de úgy érezzük annak semmi értelme itthon maradni és szomorkodni, ha már le van foglalva.Persze nem lenne ugyanolyan, de hát... :(

Plitvicei tavakhoz szól az út, tehát buszút, meg ott kirándulás... de nem tudom elmenjünk-e, már mint fizikailag szabad-e? Van-e kockázat? Mennyire vérzek utána majd?

Köszönöm a tanácsot és segítséget

2010. máj. 19. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Az orvostól kérdezd.
2010. máj. 19. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Mikor mentek? 23-án? Mert mi is mennénk.....

Kérdezz rá az orvodtól.Én meggondolnám!!!!

Én 14 hetes vagyok,de már 5 hetes korom óta hányok és rosszul vagyok. Lehet, h mi is kihagyjuk ezt a hosszú kirádulást,pedig ajándékba kaptuk!

Nekem is volt sajnos missed ab-om, de én nem voltam olyan rosszul utánna, inkább lelkileg tört meg,mint testileg!!!!!! Vigyázz magadra!!!!!!!

2010. máj. 19. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:

22-én lenne...

de így van, megkérdezem az orvost, csak gondoltam hát ha vannak tapasztalatok.

Ha úgy érzem magam, és kockázatos nem megyünk!

Csak olyan... tudjátok régi vágyunk volt ez is, akárcsak a babuci... és az Isten így alakította, se Picurka, se az... :( :( persze össze sem mérhető a kettő, csak így érzem, hogy azt a picit is elveszi az Istenke most,aminek kicsit örülni lehetne, hogy pont így járunk... :(

2010. máj. 19. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Megértelek, nekem két missed ab.-om volt.

A tapasztalatom az, hogy a vérzés kevesebb már a 2. napon. Az orvosom azt javasolta, minél többet legyek függőleges helyzetben, nehogy gyulladás alakuljon ki. Tampont egyáltalán nem javasolt használni. A hasam fájt, de nem jobban, mint egy átlagos havi vérzésnél.

De arra is gondolnod kell, hogy felléphet szövődmény a műtét után pár nappal is. És hát külföldön, szervezett buszos úton...

de remélem minden rendben lesz.

2010. máj. 19. 22:17
 5/7 A kérdező kommentje:

sziasztok

hát úgy döntöttünk nem megyünk

doki a hosszú autóútra azt mondta hogy oké, de aztán kérdeztem aki már járt ott, hogy jó hosszú tempós séta, emelkedők,lépcsők...

úgy döntöttem nem merek kockáztatni,meg valahogy mégsem kívánkozok... pedig azt hittem jó lesz gondolat terelőnek, de olyan erőltetettnek érzem...

és nem megy... még nem sikerült teljesen elfogadnom, elbúcsúznom...

2010. máj. 21. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az, aki 23-án ment Plitvicére. Jól döntöttél! Nem is a nagy séta miatt, hanem a borzasztó hosszú busz út miatt! Engem nagyon megviselt, de persze csoda szép hely!!!

Vigyázz magadra!!!!

2010. máj. 24. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi h visszajeleztél...

majd egyszer bepótoljuk, valamikor, de azt hiszem nem mostanában, most túl összekötöm azt hiszem a rosszal... nem bánom hogy nem mentünk el.

2010. máj. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!