Milyen és mekkora méretű ruhát adjak az újszülött babára a téli hidegben?
Figyelt kérdés
Várhatóan nov. végén fog születni a kislányunk. Tanácstalan vagyok, mekkora méretű pufi kezes-lábast vásároljak, ami alá még elfér a vastagabb ruha, és legalább két hónapig tudjuk használni.2008. okt. 16. 19:12
1/12 anonim válasza:
én 62-est vettem, de az en babam meg most fog megszuletni :D kivancsi vagyok a tobbiek mit irnak.
2/12 anonim válasza:
Én február végén fogok szűlni és 74-est vettem !
3/12 anonim válasza:
Én december közepére vagyok kiírva és olyan bundazsákot vettem, ami 3-6 hónapos kor között jó. Egyrészt úgyis alá kell öltöztetni, másrészt ki tudja mikortól vihetem majd ki. Ráadásul még tavasszal is rá lehet adni, akkor meg még bőven jó lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Hihi, akkor úgy tűnik, mindannyian homályban tapogatózunk és reménykedünk, hogy a választásaink jók... :)
2008. okt. 16. 19:46
5/12 anonim válasza:
Nekem dec. elején fog megszületni a babám, és 62-est fogok venni! Olyat szeretnék, aminek nincs lába, hanem ilyen zsákszerű, abba rendesen bele lehet nőni :)
6/12 A kérdező kommentje:
Hű tényleg, zsákszerűt kéne venni. De mi ennek a "hivatalos" neve, tudja valaki? És mit adtok még a zsák (vagy a kezes-lábas) alá, milyen vastag cuccokat?
2008. okt. 16. 19:51
7/12 anonim válasza:
Szia, szerintem bundazsáknak hívják. Én olyat vettem, amit lehet zsáknak is, és úgy is zipzárazni, hogy a két lába külön legyen--hordozó miatt kell, különben nem tudod belerakni (tehát zsák is, és overál is) egyben--kétfunkciós. Ja és 74-est vettem. I
8/12 anonim válasza:
Én mindenképp a sétálós zsákot javaslom (asszem ez a neve). Én 4 hete szültem és eleinte minden ruha nagy volt (a legkisebb méret is!), most meg már van, amit nem tudtam alul össszecsatolni. Viszont a zsák szuper, én hálózsákban is altatom, max. az ujját kell feltűrni, de nem zavaró ha nagy alul! Én 62-esre szavazok.
9/12 anonim válasza:
elso valaszado vagyok.
az overall meg a bundazsák tok mas! legalabbis en vettem 62es overallt, ilyen puha vastag anyagbol, és fogok venni "kabátanyagbol" olyat, mint a hálózsák, csak a kocsiba valót, abból nagyobbat.
összezavartatok :D
10/12 anonim válasza:
Én december elejére vagyok kiírva, bundazsákot vettünk és 74-est!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!