Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, ugye nincs baj?

Mitől lehet, ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
28 hetes várandós anyuka vagyok, a menszeszem alapján a 28-29-dik hétben vagyok és a doki a baba fekvése alapján is ezt mondta, de viszont 1hete voltam 4d-s uh és ott azt monták hogy a baba a 24 hétben jár
2008. okt. 16. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg adatokat írtak a papírra? Leírnád? Az is lehet, hogy kisebb baba lesz, vagy egy kicsit lemaradt most, de azt később behozza!
2008. okt. 16. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem egyforma mértékben nőnek a babák, ráadásul az ultrahangon elég könnyű elmérni a méreteket, elég ha egy fél mm-re arrébb teszik a csillagot.
2008. okt. 16. 18:01
 3/10 A kérdező kommentje:
csak fényképet csináltatunk adatokat nem mondtak csak a sulyát ami 721gr volt és tudtommal ilyenkor már 1kg körül kellene lennie, remélem behozza a lemaradást nem szeretném ha baj lenne a csöpséggel. bár a doki a vizsgálatok után nem mondott semit és ez általábban azt jelenti hogy nincs baj, csak az zavar hogy a 4d-s uh mást mondott
2008. okt. 16. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Szerintem menj a dokidhoz egy uh-ra, hogy te is megnyugodj. Mikor lesz a következő uh? És mikor volt a legutóbbi? Akkor milyen adatokat mértek?
2008. okt. 16. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
dokihoz 3 hét mulva kell csak mennem az utolsó vizsgálatnál nem volt uh ez a multhéten volt, amit az orvosom csinált uh-t utoljára kb 1 hónapja volt és megis jegyezte hogy nagyon szépen fejlődik a kicsi és minden a legnagyobb rendben van.., lehet hogy csak ezen a 4d-sen nem figyeltek kellő képen...
2008. okt. 16. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi uh vizsgálatkor mitírtak a papírra?
2008. okt. 16. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:
a méreteket leitrák és mellé volt irva hogy a méretet hány hetes babára utalnak, 26-27 hetesnek megfelelő méretek voltak egyedűl a AC mellé volt az írva hogy 24, de többi mellé 26-27 volt améreteket most nem tudom leírni, de pontosan emlékszem hogy csak az AC mellé volt más írva mint a többi mellé
2008. okt. 16. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
1., 3., 4. vagyok. Akkor semmi gond nincs! Ha akkor rendben volt, akkor természetesen most is rendben van. Megnyugodhatsz. Valamit nagyon elnéztek, vagy félremondtak. Na ezért érdemes 4d-re költeni! Nemhogy megnyogodna az ember, még idegeskedhet jobban. Semmi okod aggódni, a babád szépen fejlődik! Halgass a dokidra!
2008. okt. 16. 18:24
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, kedves voltál
2008. okt. 16. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

ha kaptal papirt nezd meg, hogy szonográfus volt e aki csinalta, vagy doktor.

ram is ramhozta a frászt egy tulbuzgó szonográfus, inkabb a doktornak hiszek.

2008. okt. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!