Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás terhesség alatt?

Szoptatás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A napokban derült ki, hogy vàrandòs vagyok a masodik gyermekemmel de az első mèg szopik. Èrdekelne hogy nagyon megterhelő a szervezetemnek ha nem vàlasztanam el a lànyom? A hormonokkal mi a helyzet? Gondolom az anyatejen keresztül ő is megkapja a terheshormonokat ez nem okoz neki problèmàt? A kicsire nèzve nem okoz problèmàt a növekedèsben?

2017. jún. 16. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo,

Eltelt nehany honap a kiirasod ota, de megirnad, hogy mi lett? Ugyan ebben a cipoben jarok. Kb. 5 hetes terhes vagyok, 22 honapos a fiam es szopizik. Sajnos ejszaka sokat ebred es csak igy tud visszaaludni. Sajnalom ot, ugyanakkor feltem a picit is, nehogy bajt okozzak. A dokim idos, o azon van h.surgosen le kell szoktatni. De azert ez nem olyan egyszeru. Raadasul most extran ram van cuppanva a gyermekem. Viszont az 1

trimeszter utan en mar nem szeretnem szoptatni, csak nem tudom hogy csinaljam.

2017. okt. 27. 13:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet azòta meg is oldòdott nalatok is a helyzet de nàlunk furcsàn egyszerűen ment a leszoktatàs. A 12 het utàn olyan szinten lecsökkent a tejem mennyisège hogy kb 30 perc cici alatt 3at nyelt a lànyom. Ìgy kiprobàltam hogy azt mondom neki hogy elfogyott de majd lesz ha kistesò megszületik. (Persze nem igazàn àll szandèkomban akkor adni neki de szerintem kellett neki a tudat hogy majd lesz) Kb màsfèl hètig minden este megkèrdezte hogy van e ès mondtam hogy nincs ès inkabb összebujtunk volt hogy kevèsbè jòl fogadta volt hogy hamarabb elaludt mint cicivel. Azòta este nem kel fel se ha kel is akkor egyszer inni. Menni fog bàr én se gondoltam hogy egyszer leszokik ròlam a kis cicifüggőm. :)
2017. nov. 21. 05:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Koszi a valaszt. Sajnos a termeszet megoldotta helyettem. Elveteltem a 7.heten...Nektek jo egeszseget kivanok!
2017. nov. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!