Kinek mekkora volt a pocakja 19 hetesen?
Még 24. hét körül sem volt nagy a kisfiammal, kb. mint aki hízott egy kicsit. 40. Hétre sem lett nagy, nem volt sokkal nagyobb, mint egy átlagos cukorterheléses 24-28. hetesnek. Hallgattam is eleget kéretlenül... Szóval nem mindenkinek nő hatalmasat később se. Itt is olvastam több olyan hozzászólást, hogy nem hitték el az illetőnek a kórházban, hogy szülni megy, annyira nem volt hasa. Nem ritka ez se egyáltalán.
Most 16 hetes vagyok, többedik terhesség, ráadásul ikrekkel, mégsincs nagy pocakom, pedig a napokban voltam dokinál, a méhem már majdnem a köldöknél tart, ami egy babás terhességnél a 20-22. hét körülre van, mégsincs még pocakom. Megint olyan, mint aki felszedett egy kicsit.
Nekem kb semekkora sem volt, ugy neztem ki max, mint aki jol bevacsorazott. Meg a masodik gyerekkel sem volt pocakom kb 23. hetig.
Utana sem volt olyan, hogy hirtelen hatalmasat nott, a vegere is inkabb kisebb volt. A gyerekek szep sullyal szulettek ettol fuggetlenul, viszon hiaba vagyok vekony, a hasfalam izmos, szerintem az "tartotta" vissza a pocakomat.
Első babámmal semekkora, 24 hetesen kezdett látszani.
Második babámmal látszott valamennyire de nem volt egyértelmű, reggel kb mint aki rendesen bekajált. Napközben a puffadástól nagyobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!