Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Genetikai uh. -ra időpont...

Genetikai uh. -ra időpont Szegeden? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A 12.hétre kellene kérnem, de nem veszik fel a telefont, vagy azt mondja, hívjam a másik számot, de semmi. (545-508, 545-986)

2017. jún. 16. 05:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A Vasasban a kötelező terhesgondozás van, ott nem is állnak szóba veled, míg nincs meg a 12. heti UH eredményed. A védőnő nem ott van, az mindenkinek van egy lakcím szerint illetékes, ő állítja ki a kiskönyvet. Ha nem tudod, kihez tartozol, hívd fel a hozzátok legközelebb eső gyerekorvosi rendelőt, ott meg fogják tudni mondani, hogy az utcátok kihez tartozik.

Hány hetes vagy amúgy?

2017. jún. 16. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
De nem úgy van, hogy a vasasban is van egy védőnő, akihez szintén járni kell? Pár éve vmi Nóra volt az egyik. Vagy megváltozott? Én még nem voltam a vasasban, 14 hetes vagyok. Körzeti védőnőhöz is csak a jövő héten megyek, mert szabin van.
2017. jún. 16. 11:24
 13/17 A kérdező kommentje:

8 hetes vagyok.

Az Attila utcában lakom(tartózkodási hely).

Legközelebbi gyerekorvos talán a Kossuth Lajos sgt. De nem vagyok biztos benne :(

2017. jún. 16. 11:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Sikerült az időpont...végre :D

Már csak a védőnőt kell előkeríteni.

Oda legkésőbb mikorig kell elmennem??

2017. jún. 16. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A vasasba is kötelető járni, ott adják a beutalókat a vérvételekre és ott kapod meg a pecséteket is az anyaságihoz. Ezen a számon hívd fel,és mond hogy terhesgondozásra szeretnél időpontot kérni: 574-432 vagy 574-419 és ezen a számon megmondják azt is hogy körzetileg kihez tartozol, ki lesz az ottani védőnőd, ő fog menni hozzátok "környezettanulmányra" majd
2017. jún. 16. 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Menj be a Vasasba. Ott megmondja neked az informacios holgy az ablakba higy ki a vedonod. Nekem a Hajnoczyban van pl. Ad teloszamot neked hozza, felhivod es o majd elmondja a többit.
2017. jún. 16. 13:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te hol laksz? Mert a Hajnóczy utca itt van közel :)
2017. jún. 19. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!