Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már így vki? mik az...

Volt már így vki? mik az esélyek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
8hetes vagyok,ma voltam dokinal mert nagyon enyhe barna folyasom volt,a doki azt mondta bevérzések vannak a méhemben,nem ad túl sok esélyt 😢 Van vkinek tapasztalata ilyennel?első babám és nagyon vártam már 😢
2017. jún. 15. 11:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére már ki vagyok irva.fekszek amennyit tudok tegnaptol.csak wc es kaja amiert felkelek.nagyon bizom benne hogy minden rendben lesz.most kicsit fajdogal a hasam de csak epp hogy.jovo het csut.megyek vissza dokihoz.remelem jojat mond majd.
2017. jún. 16. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajna ma megint barnázás van,most viszont valamivel erősebb mint mult héten.csütörtökön kell mennem dokihoz,addig az ideg megöl,pedig eddig bizakodó voltam.valahogy nem volt rossz érzésem de most megint megijedtem 😞
2017. jún. 19. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Látom tegnap szóltál hozzá utoljára, de én a helyedben nem várnám meg a csütörtököt!
2017. jún. 20. 14:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta csak akkor menjek ha hirtelen elönt a vér.ha esetleg éjjel akkor kórház..
2017. jún. 20. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!