Volt már így vki? mik az esélyek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
8hetes vagyok,ma voltam dokinal mert nagyon enyhe barna folyasom volt,a doki azt mondta bevérzések vannak a méhemben,nem ad túl sok esélyt 😢 Van vkinek tapasztalata ilyennel?első babám és nagyon vártam már 😢2017. jún. 15. 11:02
11/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére már ki vagyok irva.fekszek amennyit tudok tegnaptol.csak wc es kaja amiert felkelek.nagyon bizom benne hogy minden rendben lesz.most kicsit fajdogal a hasam de csak epp hogy.jovo het csut.megyek vissza dokihoz.remelem jojat mond majd.
2017. jún. 16. 09:44
12/14 A kérdező kommentje:
Sajna ma megint barnázás van,most viszont valamivel erősebb mint mult héten.csütörtökön kell mennem dokihoz,addig az ideg megöl,pedig eddig bizakodó voltam.valahogy nem volt rossz érzésem de most megint megijedtem 😞
2017. jún. 19. 10:54
13/14 anonim válasza:
Látom tegnap szóltál hozzá utoljára, de én a helyedben nem várnám meg a csütörtököt!
14/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta csak akkor menjek ha hirtelen elönt a vér.ha esetleg éjjel akkor kórház..
2017. jún. 20. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!