Volt már így vki? mik az esélyek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
8hetes vagyok,ma voltam dokinal mert nagyon enyhe barna folyasom volt,a doki azt mondta bevérzések vannak a méhemben,nem ad túl sok esélyt 😢 Van vkinek tapasztalata ilyennel?első babám és nagyon vártam már 😢2017. jún. 15. 11:02
1/14 anonim válasza:
Progit adott legalább? Többet nem tudsz tenni, mint progi és abszolut pihenés...
2/14 anonim válasza:
Nekem anno 19 hetesen volt egy hét kórházam, mert elöntött a piros vér. Azt mondták h TALÁN hematóma miatt.
Azóta 21 hónapos :)
Igaza van az elsőnek, szigorú pihenés és tényleg jó lenne a progeszteronpótlás.
3/14 A kérdező kommentje:
Ascorutin-t es duphaston-t kaptam,nem mondott semmit,hogy mit szabad mit nem,vagy hogy szigorú pihenés,csakis azt hogy együttlét kizárva.ugy köszönt el,hogy nem sok esélyt ad.. 😢
2017. jún. 15. 12:53
4/14 anonim válasza:
Nekem sokáig nem derült ki miért van vérezgetés,de utrot kaptam. 10 héten látta csak a doki a hematómát, de addigra a baba nagyobb volt és mellette volt a bevérzés nem fölötte. Sétálni küldött, némi élet tilalom volt, nehezet nem emelhettem. Szedtem magnéziumot meg rutascorbint marék számra. Ezek vény nélküliek. A 11. hét közepére nem látta a doki a hematómát, a baba jól volt. Szóval fel a fejjel.
5/14 A kérdező kommentje:
Mellette mutatta de tobb helyen is,nagyon elszomoritott :(
2017. jún. 15. 14:03
6/14 anonim válasza:
Szerintem probàlj kicsit megnyugodni és intenziv fekvés.Idő kell mig felszivodik,ahoz meg rengeteg pihenés.Ènis át estem rajta és nagyon nehèz nem agodni es nem a legrosszabra gondolni,szerintem az orvosod elég hamar lemondott a babàrol.Még minden rendbe jőhet.
7/14 A kérdező kommentje:
Én is azon voltam kiakadva,mert oke hogy felkeszit hogy ne erjen hirtelen ha vmi gond van de ennyire nem kellett volna sztem lemondani.mert igy tenyleg csak elkeserit,aztan az idegeskedes biztos jot tesz 😡 De azert ti eltetitek bennem a reményt,köszönöm szépen
2017. jún. 15. 15:24
8/14 anonim válasza:
Egyik-másik doki akkora paraszt....35 évesen lettem terhes,megyek dokihoz nagy boldogan,hogy hivatalosan is mondassék ki a dolog,erre így fogad:"és meg akarja tartani?!??" Kár,hogy a hangsúlyt nem lehet leírni.olyan volt mintha hülyének nézne hgy örülök.
Én is véreztem az elején,Utrogestant kaptan,és most 10 hónapos a fiam.
9/14 anonim válasza:
Fel a fejjel! :) beszélj hozzá, mondd a babának, hogy tudod, hogy nagyon erős és gyorsan túlnő minden ilyenen, legyen ügyes, stb. :) pihenj minél többet, szexszre még csak ne is gondolj ( :D ), de azért egy-egy laza séta a szabadban jót tesz.
10/14 anonim válasza:
6 os vàlaszolo vagyok,most vagyok 9 hetes és nekemis hematomán vol csak hálaistennel felszivodott.Engem szigoru fekvésre itéltek,csak pisilni,zuhanyozni meg 5 perc séta.Hàziminkàt eggyáltalàn nem végezhettem,ha még nemvagy tàppénzen akkor irasd ki magad.Énis minden nap beszélek hozzà😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!