Terhesség alatt fémdetektoros kapu?
Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok, a munkahelyemen minden kilépésnél át kell menni detektoros kapun, olyan mint a reptéren.
Tehát van hogy napi 10x...
Ez káros nagyon??
Mit tegyek?
Mert ha bejelentem a terhességet gondolom nem kell rajta átmenni de addig?
Baj?
2017. jún. 15. 07:56
1/7 anonim válasza:
Amikor tudatlanok szaporodnak....
2/7 anonim válasza:
Jézusom, te csavarhúzót vársz, vagy gyereket?
3/7 anonim válasza:
Csak, ha röntgenes... egyébként semmi baja nem lesz. Ennyi erővel a mobil is káros lehet a zsebedben :D Ha nem röntgenes akkor nem lesz baj.
Minden jót!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lenne ez hülye kérdés, reptéren sem engedik át a terhes nőket 1 alkalommal sem, akkor napi 10x nem hiszem, hogy nem lenne gond..
2017. jún. 15. 09:39
5/7 anonim válasza:
Itt orvos válaszolt, olvasd.
6/7 anonim válasza:
Hat, terhesen nem egyszer repultem, es minden egyes alkalommal at kellett mennem a kapun ugyanugy mint mindenki masnak...
Egyebkent semmi baja nem lesz a babanak, ez nem rontgen.
7/7 anonim válasza:
A reptérin is nyugodtan át lehet menni terhesen. Bár az én terhes kolléganőim nem szoktak napi 10x, kikerülik és átvizsgálják őket kézzel. Te is kérheted ezt, de akkor mondanod is kell valamit, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!